TİKA Azerbaycan'da aile değerlerinin gelişimine destek oluyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Azerbaycan'da aile değerlerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler kapsamında 'Aile, sevgi, sadakat ve dayanışma okuludur' konulu bilinçlendirici seminerler gerçekleştirildi.TİKA,...

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Azerbaycan’da aile değerlerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetler kapsamında “Aile, sevgi, sadakat ve dayanışma okuludur” konulu bilinçlendirici seminerler gerçekleştirildi.

TİKA, Azerbaycan’da aile değerlerinin geliştirilmesine yönelik faaliyetlerine devam ediyor. 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde okullarda aile değerleri ile ilgili “Aile, sevgi, sadakat ve dayanışma okuludur” konulu bilinçlendirici seminerler düzenlendi. Başkent Bakü’de 24 farklı okuldan öğrencilerin katıldığı ve Aydınlığa Doğru Milli Manevi Değerlerin Geliştirilmesi isimli sivil toplum kuruluşu iş birliğinde yürütülen proje çerçevesinde, psikologlar, pedagoglar ve aile uzmanları tarafından öğrencilerin yanı sıra veli kulüplerinde de veliler için seminerler gerçekleştirildi.

TİKA’nın sosyal faaliyetlerinden olan aile değerlerinin geliştirilmesi projesi katılımcıları öğrenciler arasında “Aile, sevgi, sadakat ve dayanışma okuludur” konulu şiir ve hikaye yarışmaları yapıldı ve yarışmanın galipleri düzenlenen törende ödüllendirildi.Projenin son aşamasında Azerbaycan’ın Guba bölgesinde 250 öğrenci ve velilerin katılımıyla yaz okulu düzenlendi. Bilgilendirici ve eğitici oyunlar, seminerler ve yarışmalarla zenginleştirilen yaz okulu katılımcılarına sertifikaları takdim edildi.

Bakmadan Geçme