Trabzonspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşılaştı. Müsabakayı Trabzonspor 2-1 kazandı.

Karaman: "Artık Fenerbahçe maçını düşüneceğiz"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kazanmanın moraliyle ligin geri kalanına daha büyük hedefler, daha arzu ederek çalışarak değerlendireceklerini belirterek, artık Fenerbahçe maçını düşüneceklerini söyledi. 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında oynanan ve 2-1’lik galibiyetle kapattıkları Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. 
Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Karaman, "Ligde oynadığımız zor müsabakalardan bir tanesini daha oynadık. Camiamız adına sevindirici olan tarafı maçı kazanmak. Kazanmanın moraliyle ligin geri kalanına daha büyük hedefleri, daha arzu ederek çalışarak değerlendireceğiz. Bu fırsatı vermesi bizim adımızdan sevindirici. Yarın dinleneceğiz ama oyuncularım geldikten sonra haftanın ilk antrenmanında bu müsabakayı unutacağız. Bizim için şu andan itibaren bu maçın unutulması süreci başladı. Evet, galibiyetin mutluluğunu yaşamak güzel ama bugünden itibaren bir sonraki hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayacağız” dedi.
Evkur Yeni Malatyaspor Cephesi
Bulut: "Pozisyonları değerlendiremedik"
Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. 
Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, açıklamalarda bulundu. Bulut, “İlk yarı ve ikinci yarıda yeterince gol pozisyonu yakaladık ama iyi değerlendiremedik. Her zaman Trabzonspor’a karşı pozisyon yakalayamıyorsunuz ama yakaladığınız pozisyonları iyi değerlendirmemiz lazım. Bu sıkıntıyı geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında da bunu yaşadık. Yeteri kadar gol pozisyonu yakaladık ama değerlendiremedik. Bugün Trabzonspor’a karşı da aynısı oldu” dedi. 
Bulut, "Bugün Trabzonspor maçına baktığımız; her şey istediğimiz gibi başladı. Golü de bulduk. Tam istediğimiz zamanda. Maç, istediğimiz duruma geldi. Nwakaeme’nin bireysel ve katkılarıyla maç 1-1 oldu. İlk yarı ve ikinci yarıda yeterince gol pozisyonu yakaladık ama iyi değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme