Transfer sürecini memnun kapattı

Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, 'Adem Büyük transferiyle birlikte transfere son noktayı koyduk. Başarılı bir transfer politikası izlediğimize inanıyorum' dedi.

Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor’un Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, “Adem Büyük transferiyle birlikte transfere son noktayı koyduk. Başarılı bir transfer politikası izlediğimize inanıyorum” dedi.

Transfer süreciyle ilgili İHA’ya açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Gündüz, başarılı bir transfer politikası izlediklerini söyledi. Kadrolarına son olarak kattıkları Adem Büyük’ün önemli bir transfer olduğunu belirten Gündüz, “Transferde önemli isimleri kadromuza dahil ettik. Bakıldığında Adem Büyük de dahil olmak üzere kadromuzda bir çok takımın almak isteyeceği isimler bulunuyor. Bir Dia, bir Aytaç, bir Yalçın, bir Mina ve diğerleri olsun alınması kolay olmayan futbolcular. Biz bu isimleri alarak güçlü bir karo kurduk. Adem de bu isimlerden birisi. Transfer sürecini Adem transferiyle noktaladık. Camiamıza hayırlı olsun. Hocamız özellikle Adem’i ısrarla istedi. Tabi bizden önce isteyen birkaç kulüp daha vardı. Kasımpaşa bu oyuncuyu kimseye vermedi. Adem’in transferinde kolay sağlayan kulüp yönetimine teşekkür ediyorum. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’ye ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“İstanbul’daki Malatyalıları bu önemli maça bekliyoruz”

Gündüz, kadrolarındaki bütün oyunculara inandıklarını da belirterek, “Oyuncularımızın tek tek kalitelerine baktığımızda gerçekten kaliteli bir takım olduğumuz net bir şekilde görülüyor. Süper Lig’de taraftarımıza güzel maçlar izleteceğimizi düşünüyorum. Başarılı bir transfer politikası izlediğimize inanıyorum. İnşallah futbolcularımız da beklentilerimize en iyi şekilde cevap verirler. Şimdi önümüzde Kasımpaşa maçı var. Bu müsabakada İstanbul’daki Malatyalıları bu önemli maça bekliyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle İstanbul’dan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme