TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, MTÜ'ye Geliyor

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, 22 Mart Cuma günü Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde akademisyen, sanayici ve öğrencilerle bir araya gelecek.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, 22 Mart Cuma günü Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde akademisyen, sanayici ve öğrencilerle bir araya gelecek.
Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde geleneksel hale getirilen “Kariyer ve Marka Sohbetlerine” TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, 22 Mart Cuma günü saat 10.00’da Malatya Turgut Özal Üniversitesi Konferans Salonu’nda birinci oturum da akademisyen ve sanayicilere “Bilim, Teknoloji ve Yenilik Ekosistemlerinde Küresel Eğilimler, Durum Değerlendirmesi ve TÜBİTAK Odaklı Yeni Süreçler”  konusunda,  ikinci oturumda ise öğrencilere yönelik olarak  “Kariyer Planlaması ve Başarı” konularında sohbet edecek.

Üniversite-sanayi işbirliği
TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal’ın akademisyenlik çalışmalarında çok sayıda üniversite-sanayi işbirliği projesi geliştirme ve görev almış olması nedeniyle Malatya’daki sanayicilerin etkinliğe ilgi göstermesi bekleniyor.

Tanıtım

Bakmadan Geçme