TÜFAD Malatya Şube Başkanı Bayındır, güven tazeledi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi'nde mevcut başkan Nihat Bayındır, olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. 

Kentteki bir otelde gerçekleştirilen olağan genel kurulunda mevcut yönetimin faaliyet raporu ile denetim raporu okunduktan sonra oy birliğiyle kabul edildi.

Olağan genel kurulda faaliyet ve denetim raporunun ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Nihat Bayındır tek listeyle girdiği seçimde yeniden TÜFAD Malatya Şube Başkanlığı görevine seçildi.

Bayındır, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, TÜFAD Malatya Şubesi olarak bir mülkiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Son 3 dönem içerisinde dernek binası aldık. Yıllardır arzu ediyorduk. Bunu gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz elimizden geldiği kadarıyla derneğe bir saygınlık kazandırmak için çalışan insanlarız. Hatalarımız ve eksiklerimiz mutlaka olacaktır. Sizlerle konuşup, istişare yapıyoruz. Güzel eleştiriler alıyoruz. TÜFAD’ı daha iyi yerlere taşımak için elimizden gelen her türlü gayreti yapacağız. Sizlerin de desteğiyle yeniden göreve seçildik. Herkese teşekkür ediyorum."

Seçimlerde TÜFAD Malatya Şubesi Yönetim Kuruluna ise Cumali Dedeoğlu, Sinan Alkış, Süleyman Kale, Muharrem Zeyno, Eyüp Menge, Kadir Gülver, Burak Taştekin, Sezer İnce, Berkan Erkoç, Hüseyin Ökke, Murat Taştan, Erdoğan Özdemir, Bayram Baysal ve İskender seçildi.

Bakmadan Geçme