Türk Büro-Sen'de KAN Değişimi…

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı Türk Büro-Sen Malatya Şubesinde Yönetim yeniden şekillendi. 

Türk Büro-Sen Malatya Şube yönetiminde İl yönetim kurulu kararı şube başkan yardımcılığı görevinde bulunan Niyazi Kara Şube Başkanlığı görevine getirildi. Memuriyet hayatı boyunca Türk Büro-Sen’de görev yapan Niyazi Kara basına göndermiş olduğu yazılı açıklamada, 
Değerli Basın, Kıymetli üyelerimiz,
“Konfederasyonumuz, bize büyük bir hizmet vermiştir. Ben ve ekibim 7/24 gece gündüz demeden tüm üyelerimizin emrinde olacağız. Başta ben olmak üzere yönetim kurulu üyelerimizin telefonları devamlı açık olacak. İsteyen üyemiz istediği zaman bize ulaşabilecek. Yönetim olarak bize bağlı kurumlarda kendimizi hissettirecek, haksızlığa asla göz yummayacağız. Hiçbir üyemiz hiç kimse tarafından ötekileştirilmeyecektir. Her türlü haksızlığın ve hukuksuzluğun karşısında olacağız” dedi.
Açıklamasının devamında, 
“İktidarlarla hasım da olmayacağız, hısımda. Biz hakkı ve haklıyı savunacağız. Ağustos ayında yapılacak olan toplu görüşme masasına oturmak için yetkili olmamız gerekmektedir. Hükümetin değil, mamurun yanında olarak hizmet edeceğiz. Başta yardımcı hizmetlilere ek gösterge verilmesi olmak üzere tüm memurların ek göstergesinde artış sağlanması için verdirmiş olduğumuz kanun teklifi Plan Bütçe Komisyonuna gönderilmiştir. Türkiye Kamu Sen olarak takipçisi olacağız. Biz haklının yanında olduk, haksızlığa ve zulme boyun eğmeden olmaya da devam edeceğiz. Bizim için ‘İnsan Mukaddes, Emek Kutsaldır’ Farkı fark etmeyenlere de fark ettireceğiz. Bu güne kadar emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, devraldığımız bayrağı daha ilerilere götüreceğimize söz veriyorum. Kamuoyuna saygılarımla”
Niyazi KARA
Türk Büro Sen
Malatya Şube Başkanı  

Bakmadan Geçme