Türk Kızılayı Malatya'da büyümeye devam ediyor.

Malatya'nın büyükşehir olmasından sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Türk Kızılay Genel Başkanlığı Malatya İlinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de şube başkanlıkları açarak büyümeye devam ediyor.

Malatya’nın büyükşehir olmasından sonra teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Türk Kızılay Genel Başkanlığı Malatya İlinde Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de şube başkanlıkları açarak büyümeye devam ediyor.

Türk Kızılay’ı Battalgazi Şubesinin hafta sonu yapılan Genel Kurulunda yönetim kurulu organları seçilmiş ve faaliyetleri için ilk adımlar atılmaya başlanmıştır.

Türk Kızılay Battalgazi Şube Başkanı Ecz. Olcay ERDEM Genel Kurulda; Türk Kızılay Battalgazi Şube Başkanlığı Olarak Malatya’da gerek Malatya Şube Başkanlığımız gerekse Yeşilyurt Şube Başkanlığımız ile birlikte bayrağımızı daha yükseklere taşımak için elbirliği ile çalışacağız, birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hizmete hazırız” şeklinde beyanda bulundu.

Ecz. Olcay Erdem, Semra ÖZCAN, Zerrin PALANCI, Sadun KILINÇ, Dr. Ali ACAR’dan oluşan Battalgazi Kızılay Şube Başkanlığı çalışmalarına Kavaklıbağ Mahallesi Halep Cd. No:22 Malatya adresinde faaliyetlerine başlayan Battalgazi Şube Başkanlığı ile birlikte Malatya'da teşkilatlanma sayısı 3 e çıktı.

Bakmadan Geçme