Türkçülük Millet Ve Devletimizin Teminatıdır 

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer 3 Mayıs Türklük Günü'nü kutlayarak, 3 Mayıs Mağdurlarına Allah'tan rahmet diledi.

Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Zafer  3 Mayıs Türklük Günü'nü kutlayarak, 3 Mayıs Mağdurlarına Allah'tan rahmet diledi.

Zafer  yayımladığı mesajında " Yıllardır milli şuur ve milli ruh uğruna her türlü çileye maruz kalan , zindanlara atılan, işkence gördükleri halde Türk'lüğün değerlerine direnen 3 Mayıs idealistlerine Allah'tan  rahmet diliyorum. Turan hedefine doğru emin adımlarla mücadelemiz sürecek” diye konuştu.

Gerçek milliyetçilerin her zaman davaya sahip çıktığının altını çizen Başkan Zafer  şunları aktardı: “ Aziz Türk Milleti'nin etrafındaki kuşatmayı yarmak için 1944'te tabutluklardan fışkıran ruhla donatılmış gerçek dava adamlarına, gerçek milliyetçilere , bağımsızlık için her türlü imkanı seferber etmeye ve bunların birlikte hareket etmelerine her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır “ dedi.

Geçmişte Türk aydınlarına yapılan işkenceleri hatırlatan Baskan Zafer  “Bundan tam 76 yıl önce bu kutsal topraklarda Türk milliyetçiliği fikriyatını yok etmek, bağımsızlığın önüne set çekmek  amacıyla zamanın iktidarı tarafından bir kısım düşünce adamı, yazar ve her kesimden Türk  aydınına yapılan işkence ve zulüm  neticesinde meydana gelen olayların yıl dönümü, Türk Milliyetçiliği tarihinde apayrı yeri olan ve hiçbir zaman unutulmayacak müstesna bir gündür. 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran iradenin düşünce mimarlarının o günlerde gördüğü baskı ve zulüm, belleklere silinmemek üzere kazınmıştır. Zindan ve tabutluklarda yok edilmek istenilen ruh, bütün olumsuzluklara rağmen bugün de millet ve devletimizin teminatıdır ” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme