Türkiye Okullar Arası Tırmanış Şampiyonadında Malatya Rüzgarı

20-21-22 Mayıs 20222 tarihleri arasında Van'da yapılan Sportif Tırmanış Yıldızlar Türkiye şampiyonasına 24 ilden 212 sporcunun katıldı.

20-21-22 Mayıs 20222 tarihleri arasında; Van’da  yapılan; Sportif Tırmanış Yıldızlar Türkiye şampiyonasına 24 ilden 212 sporcunun katıldı.

Türkiye şampiyonasında Malatyalı sporcular başarıları ile büyük beğeni topladılar. Türkiye şampiyonasına katılan 212 sporcu arasından; Malatya tırmanış ekibindeki yarışmacı öğrencilerden; Sezer ŞARLAK; Türkiye şampiyonluğunu kazanmıştır. Malatya; Yeşilkaya orta okulu öğrencilerinin mücadele ettiği  şampiyonada; Sezer ŞARLAK, Onur AKTAY, Eren KARAKUŞve Berat AKTÜRK'ten oluşan erkek takımımı takım halinde; Türkiye 2. olmuştur; Aynı şampiyonada; Malatya takımından; Zehra YİĞİT, Betül ÇAKAR, Onur Aktay, Sezer ŞARLAK'tan oluşan; Malatya karma takımı da takım halinde; Türkiye 3. oldular. Şampiyonada Malatya’lı sporcuların eğitmenleri beden eğitimi öğretmenleri; Ayten ANDİÇ ve Ersin GÜLLÜ kazanılan başarıların bir tesadüf olmadığını söyleyerek öğrencilerinizin özverili ve disiplinli çalışmaları sonucunda bu başarıları kazanmışlardır diyerek sözlerine devam eden beden eğitimi öğretmenleri. Bu başarıları kazanarak bizleri büyük sevince boğan öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz diyerek sözlerini tamamladılar.

Bakmadan Geçme