Türkiye terörle mücadelesine devam ediyor

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, seçim çalışmalarını Arapgir İlçesi'nde sürdürdü.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, seçim çalışmalarını Arapgir İlçesi'nde sürdürdü.
 
AK Parti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Arapgir İlçesi'ni ziyaret ederek, ilçeye bağlı mahallelerde yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Milletvekili Çakır ve Kahtalı, AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy ile birlikte Koru, Aktaş, Pacalı Mahallelerini ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, 31 Mart'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini kaydetti.
 
Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Çakır, "Sizlerin destek ve duasıyla inşallah kazanır çünkü tecrübeli bir kardeşimiz. Geçmişte Özel İdare'deki görevinden dolayı şehri, ilçeleri ve mahalleleri çok iyi biliyor. Kurum bilgisi, birikimi ve tecrübesi var. Bunu Arapgir'de de Malatya Büyükşehir Belediyesi'yle uyum içerisinde bunu hizmete dönüştürerek, Arapgir'imizin gelişmesine ve hizmetlerin hem hızlı hem de yoğun gelmesi için gayret sarf edecek" dedi.
 
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Selahattin Gürkan, Arapgir Belediyesi'nde ise Rıza Murat Türksoy'un Arapgir'e güzel hizmetler yapacağını ifade eden Çakır, "Mahallelerimize hizmet getirerek, daha da güzelleştirecekler. Bizlere de düşen bu kardeşlerimize destek olmak" diye konuştu.
 
Milletvekili Çakır, Türkiye'nin birçok mücadeleyi birlikte sürdürdüğünü kaydederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Terörle mücadelemiz sürüyor. PKK'yla, DEAŞ'la, FETÖ yapılanmasıyla, birçok yapılanmayla mücadele ediyoruz. Ekonomik saldırıyla mücadele ediyoruz. Bu noktada cumhurbaşkanımızın elinin güçlü olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın elinin güçlü olması için, özellikle Cumhur İttifakı'nın ortaya çıkartmış olduğu bir gerçek var, gerçekten ülkemizin bu kadar karmaşa ve baskı içerisinde güçlenmesi lazım. Ekonomisiyle büyüyerek, hizmetlerini sürdürmesi gerekiyor."
 
AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nin önemine dikkat çekerek, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde Selahattin Gürkan, Arapgir Belediyesi'nde ise Rıza Murat Türksoy için destek istedi.
 
Milletvekili Kahtalı, konuşmasında şunları ifade etti: "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu sürece baktığımızda birlik ve beraberliğin en önemli noktada olması gereken bir süreçteyiz. Bu anlamda da Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı'yla beraber iyi bir seçim sonucu alacağımıza inanıyorum" dedi.
 
Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ile AK Parti Arapgir Belediye Başkan Adayı Rıza Murat Türksoy'un uyumlu bir çalışma içerisinde Arapgir'e güzel hizmetler getireceklerini de sözlerine ekledi. 

Bakmadan Geçme