Türkiye'ye kaybettirmek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bir dizi etkinliklere katılarak, ziyaretlerde bulundu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında bir dizi etkinliklere katılarak, ziyaretlerde bulundu.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından gerçekleşen "Dünya Kadınlar Günü" programına katıldı.
Düzenlenen etkinlikte konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, toplantıya katılan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Bizler belediyeciler olarak gerçekten en kutsal, mübarek işi yapıyoruz. Bir yandan eşlerimizin ve çocuklarımızın geçimini sağlarken, diğer yandan da milletimize hizmet ediyoruz. Milletin hizmetkarı olmak kadar büyük bir onur ve şeref yoktur" dedi.
AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ise kadınların toplumda önemli bir yere sahip olduklarını ifade ederek, "365 gün Kadınlar Günü'nüz, Anneler Günü'nüz kutlu olsun" diye konuştu.
Güder, konuşmasında 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere de değinerek, "31 Mart yerel seçimleri kapsamında kadınlarımız sahada çok güzel çalışmalar sergiliyorlar. Bizde 31 Mart'ta siz değerli kardeşlerimizden oylarınızı talep ediyoruz. Sadece oylarınız yetmez bir nefer olarak sahada çalışmanızı sizden rica ediyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da "8 Mart Dünya Kadınları Günü'nün hem Malatya hem Türkiye hem de dünyada daha iyi günlere vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum, Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum. Yeşilyurt, Battalgazi, Malatya Büyükşehir Belediyemizde çalışan kadınlarımızı kutluyorum. Ak ve gönül belediyeciliğin mimarları sizlersiniz. Kadın çalışanlarımızla birlikte belediyelerimizin gönül belediyeciliği vurgusunun daha da güçleneceğine inanıyorum. Biz, 1994'te cumhurbaşkanımızın, İstanbul belediye başkanlığı esnasında çöp, çamur ve çukurla mücadelesi esnasıyla birlikte gönüllere girdiğimiz tarihtir. Sonra AK Parti iktidarıyla birlikte 2004'te milletimiz gönlünü bize açtı ve gönüllerindeki yeri sağlamlaştırmakta; yaptığımız hizmetlere, icraatlara, gönüllerin imar edilmesine bağlı olarak 16 yıldır devam ediyor. İnşallah bundan sonra 31 Mart yerel seçimlerinde sizlerle birlikte yeniden şehrimizi imar edecek belediye başkanlarımızı seçeceğiz" dedi.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, daha sonra Fuzuli Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafları tek tek dolaşan Çalık ve Güder, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimde destek istedi. Esnaflar, 'durmak yok yola devam diyerek, 31 Mart'ta destek vereceklerini ifade ettiler.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, daha sonra bir esnafın arabasıyla Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine geçti.
Burada konuşan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, "31 Mart'ta inşallah AK Parti'ye, cumhurbaşkanımıza ve bizlere sahip çıkmanızı sizlerden istirham ediyoruz. Bir emriniz olursa da sizlerin yanınızdayız" dedi.
31 Mart'ta Türkiye'nin önemli bir seçime gideceğini dile getiren Güder, "Türkiye'de oy oranı olarak birinci sıraya yükselmek istiyoruz. İnşallah buda sizlerin desteğiyle olacak. Siz bizim elimizi sandıklarda ne kadar güçlü kılarsanız, bizde o güçlü elimizi hizmete dönüştürme adına çalışacağız. Bu anlamda da Battalgazi'mizin geleceğine milletimizle birlikte imza atacağız" ifadelerini kullandı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise AK Parti ile birlikte Türkiye'nin sosyal devletin ne demek olduğunu gördüğünü ifade etti.
Milletvekili Çalık, konuşmasında şunları kaydetti: "Sosyal yardımlarla, sosyal güvenlik sistemiyle; engellilerimize, yaşlılarımıza, mağdurlarımıza, mazlumlarımıza uzattığımız elle tüm dünyanın dikkatini üzerimize çekiyoruz. Ülkemizde yaşayan ne kadar mağdur, mazlum, yetim varsa onların hepsinin okula gitmelerinden maddi ve nakdi yardımlarına kadar cumhurbaşkanım hepsini takip ediyor. Okullara kitapları sıranın üzerine koymanın en önemli gerekçesi neydi biliyor musunuz? Evlatlarımıza kitap alamayan analarımızın o göz yaşıydı. Çok şükür çok yol kat ettik; mazlumların, yetimlerin, analarımızın duasıyla da Türkiye Cumhuriyeti'nde ilk kez bir parti 16 yıldır iktidarda. Niye iktidarda biliyor musunuz? Evet, çok önemli işler yaptık. Hizmetler getirdik. Ama en önemlisi cumhurbaşkanımız sizlerin duasını alıyor. Siz dua ediyorsunuz, Rabbim yardımcısı oluyor, her zorluğun sonunda bir kolaylık görüyor. Gezi olayları ve 15 Temmuz'u, Marmaris'teyken ona nasıl ölüm timleri gönderdiklerini hatırlayın, hep oralardan sizlerin duasıyla ülkemizin lideri olarak devam ediyor."
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 yıldır ülkeye hizmet ettiklerini dile getiren Çalık, "Sizin dualarınıza talibiz. Bugüne kadar ettiğiniz dualar için hepinize teşekkür ediyorum. Şimdi 31 Mart'ta çok önemli bir yerel seçim var. Belediye seçimlerimiz çok önemli. Bütün analarımdan, bacılarımdan, evlatlarımdan istirhamım cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayın. onu yalnız bırakmak isteyenler var. Uluslararası güçler ve terör örgütleri onu yalnız bırakmak istiyor, Allah onlara fırsat vermesin. Yerel seçimleri kaybettirip, o yerel seçim hesabı üzerinden Türkiye'ye kaybettirmek isteyenler var. Siz onlara asla fırsat vermeyeceksiniz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme