Udh Malatya İl Başkanlığı Şehitliği Ziyarete Gelenlere Şeker İkram Etti

Uluslararası Diriliş Hareketi Malatya İl Başkanı Kemal Büker ve il yönetimi Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram namazının akabinde şehitliğin girişinde stand kurup ziyaretçileri karşılayarak şeker ve kolonya ikramında bulundu.

Uluslararası Diriliş Hareketi Malatya İl Başkanı Kemal Büker ve il yönetimi Ramazan Bayramı münasebetiyle bayram namazının akabinde şehitliğin girişinde stand kurup ziyaretçileri karşılayarak şeker ve kolonya ikramında bulundu.
Pandemi nedeniyle son derece sönük geçen Ramazan Bayramında, bayram namazını şehir mezarlığındaki camide vatandaşlar ve şehit yakınları ile birlikte eda ettikten sonra ,cami çıkışı bayramlaşmanın ardından şehitliğin giriş kapısında stand açan Udh Malatya İl Başkanı Kemal Büker ve yönetimi ziyarete gelen şehit ailelerini ve vatandaşları kapıda karşılayarak hem bayramlarını kutladılar, hem de şeker ve kolonya ikramında bulundular.
Uluslararası Diriliş Hareketi Malatya İl Başkanlığının bu etkinliğini takdirle karşılayan şehit yakınları ve vatandaşlar, derneğin faaliyetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler. Kısıtlamalar ve özellikle Ramazan Ayının son iki haftasında bakanlığın aldığı tam kapanma kararının ardından faaliyetlere bir müddet ara vermek zorunda kaldıklarını belirten Udh Malatya İl Başkanı Kemal Büker , “bu kısıtlamalar nedeniyle malesef hazırladığımız organizasyonları gerçekleştiremedik, ancak bu durum faaliyetlerimizi sadece biraz ertelememize neden oldu. Genelbaşkanımız Sayın Mehmet Zafer’in öncülüğünde bayramın hemen ertesi ,yasakların kaldırılması ve kısmi normalleşme sürecinde yarım kalan organizasyonlarımızı hemen gerçekleştireceğiz. Bayramda çocuklarımıza kıyafet hazırladık ancak maalesef teslim edemedik. Bayram sonrası ivedilikle çocuklarımızın kıyafetlerini teslim edeceğiz ve diğer organizasyonlarımızı gerçekleştireceğiz.
Ramazan ayı boyunca kısıtlı olmasına rağmen yine de bir çok ailemize gıda yardımını ve alışveriş çeklerimizi ulaştırdık, bir kısım ailemize de nakdi yardım yaptık. Özellikle bu mübarek ayda yardımlarını esirgemeyen bütün hayırseverlere teşekkür ediyorum. Ülke olarak şehit ve gazi ailelerimiz için hep birlikte elimizden geleni yapmamız lazım. Bugün burada hem şehit ailelerimizin hem de ziyarete gelen vatandaşlarımızın bayramını kutladık. Bütün şehitlerimizi minnetle yad ediyorum ve tüm İslam aleminin bayramını yürekten tebrik ediyorum “ dedi.

Bakmadan Geçme