Üniversite Öğrencilerine Sıcak Çorba

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu fiziki yatırımların yanında insan odaklı hizmet anlayışıyla da vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu fiziki yatırımların yanında insan odaklı hizmet anlayışıyla da vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor. 
Malatya büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Kadir Çelik İnönü Üniversitesinde bulunan İkram Çeşmesini ziyaret ederek öğrencilere çorba ikramında bulundular.   
Kızılay: Büyük bir hizmet 
İkram Çeşmesindeki çorba ikramının büyük bir hizmet olduğunu belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay ise hizmetten dolayı teşekkür etti. Kızılay “Öğrenci, vatandaş ayrımı yapmadan yapılan çorba ikramı çok büyük bir hizmet. Büyükşehir Belediyemiz iki yıldır burada 750 öğrencimize ve gelen herkese çorba ikramında bulunuyor. Çorba ikramı eğitim öğretim süresince devam etmektedir. İnşallah bundan sonrada devam eder.  Ben bu hizmeti düşünen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Polat: Çorba İkramı ile öğrencilerimizin içini ısıtabiliyorsak ne mutlu bize
Üniversitenin şehir ile bütünleştiğini belirten Başkan Polat, “Rektörümüzün göreve gelmesi ile birlikte şehir ile üniversite arasındaki mesafe kısaldı. Bunu gerçekleştiren başta Sayın Rektörümüz olmak üzere bütün emeği geçenleri kutluyorum. 
Öğrencilere yapılan ikramın en kutsal ikram olduğuna inanıyorum. Öğrencilerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi bizim en büyük arzumuzdur. Çorba ikramımız ile öğrencilerimizin içlerinin ısınmasına bir nebzede olsa katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize. Benimde öğrenci arkadaşlardan bir isteğim olacak. Çok ama çok çalışacağız. Her zaman güçlü olmamız gerekiyor, çünkü biz İslam âleminin hamisiyiz. Bizim duruşumuz İslam âlemini etkilemektedir. Yeni Zelanda’da olan terörü, hainliği görüyorsunuz. Bunun için çok güçlü olmamız gerekiyor” dedi.  
Öğrencilerden teşekkür
İkramdan dolayı emeği geçenlere teşekkür eden öğrenciler ise, “Sabah erken evden çıktığımız için her zaman kahvaltı yapma imkânı bulamıyoruz. Böyle güzel faaliyetlerin burada olması çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz”   şeklinde konuştular.

Bakmadan Geçme