Üye İşyeri Projemizle Türkiye'de Bir İlki Gerçekleştirdik

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer, başlatmış oldukları 'Üye İşyeri' projesiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Genelbaşkanı Mehmet Zafer, başlatmış oldukları “Üye İşyeri” projesiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, esnaflarımızın şehit ve gazi ailelerine sahip çıkma noktasında son derece duyarlı olduklarını ve halkımızın da üye işyerlerini tercih ederek destek olduklarını söyledi.
Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada üstlendiği misyon gereği sürekli olarak içeriden ve dışarıdan saldırılara maruz kaldığını söyleyen Başkan Zafer, “Allah yolunda zalimlere karşı hiçbir zaman seyirci kalmayan bir milletiz. Bizim en büyük zaafımız tek güçlü yanımız inancımızdır.İnancımız gereği sadece Allah’ın huzurunda baş eğen bir millet olduğumuz için kimseye boyun eğmediğimizden sürekli olarak saldırılara maruz kalıyoruz ,şehit ve gaziler veriyoruz. Ülkemizin bağımsızlığı söz konusu olunca şehadet şerbetini içmek için adeta bir birimizle yarışan bir milletiz. Bugün dünyada eğer huzur varsa var olan her huzurun temelinde Türk’ün hükmü vardır “ dedi.
Kendi yaralarımızı sarma konusunda da dünyada bir eşi daha olmayan bir millet olduklarının altını çizen Başkan Zafer, bunu her fırsatta bütün dünyaya gösterdiklerini söyledi. Şehit ve Gazi ailelerimizin bizlere emanet olduklarını ifade eden Başkan Zafer, bize düşen bu emanete layıkıyla sahip çıkmaktır. Başlattığımız “ Üye İşyeri “ projemizde bir birliktelik oluşturma gayretindeyiz ,bir birlikteliğin bütün ulusa yayılması gerekmektedir .  Genelmerkezimizin Malatya’da olması sebebiyle projeyi burada başlattık ve yakında bütün yurt çapında uygulamaya geçeceğiz Allah’ın izniyle. Hiçbir şehit ve gazi ailesi asla mağdur olmayacak ,bizler esnaflarımızla ,halkımızla birlikte üstümüze düşeni yapacağız” dedi.
Halkımızın “ Üye İşyeri “ logomuzu gördükleri işyerlerinden yapacağı alışverişle hiçbir fark ödemeden şehit ve gazi ailelerimize destek olacaklarını belirten Başkan Zafer, “ üye işyerlerimizi tercih eden herkese Şehit ve Gazi aileleri adına teşekkür ediyorum “ dedi.

Bakmadan Geçme