Vali Baruş Kaza Yerinde İncelemelerde Bulundu

Malatya Valisi Aydın Baruş Akçadağ ilçesi yol ayrımında meydana gelen trafik kazası ile ilgili olay yerine giderek incelenmelerde bulundu. 

Sabah saatlerinde Akçadağ ilçe yol ayrımında meydana gelen kaza neticesinde otobüslerde bulunan 18 kişinin yaralandığı, 1 kişinin de hayatını kaybettiği kaza ile ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Vali Baruş; basın mensuplarına yaptığı açıklamada: 

LÜTFEN CAN TAŞIDIKLARININ FARKINA VARSINLAR

 “Ankara istikametinden Malatya'ya gelen bir firmamıza ait yolcu otobüsü ile Malatya'dan Akçadağ ilçemize gelmekte olan Büyükşehir Belediyemize ait bir yolcu otobüsü Akçadağ kavşağında maalesef üzücü bir kazaya karışıyor. İnşallah böyle üzücü kazalara bir daha şahit olmayız. Buradan tüm şoför arkadaşlarımıza tekrar sesleniyorum; lütfen can taşıdıklarının farkına varsınlar. Özellikle kavşak noktalarında dikkat etsinler. Bu tür karlı yağışlı havalarda fren mesafesinin azalmasından dolayı da kazalar sık sık meydana geliyor. Dolayısıyla trafikte daha ağır ve yavaş seyretsinler, süratlerini azaltsınlar, kavşak noktalarında iyice düşürsünler ki böyle üzücü kazalara meydan vermeyelim. İncelemeler yapılacak emniyet müdürlüğümüz trafik ekipleri incelemeleri yapacaklar. Neticesi daha sonra anlaşılacak. Hangi aracın trafik kuralı ihlali yaptığı tespit edilecek ve gerekli yasal işlemler başlatılacak” dedi.

YARALI VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Vali Aydın Baruş sabah saatlerinde yaşanan elim kazada yaralanan ve Turgut Özal Tıp Fakültesinde tedavi gören kazazedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yaralı vatandaşların yakınları ile sohbet eden Vali Baruş, doktorlardan da yaralıların son durumları hakkında bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme