Vali Baruş, Tkdk'yı Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nü ziyaret etti.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Murat Tunç ve Koordinatörlük çalışanları tarafından karşılanan Vali Aydın Baruş’a Koordinatör Tunç tarafından hizmet binası, personel durumu, yürütülen faaliyetler ve desteklemeler hakkında geniş bilgi verildi.
 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Malatya ekonomisini canlandıracak önemli destekler sağladığını belirten Vali Aydın Baruş, yatırımcılara destek sağlayan bir kuruluş olmasının yanı sıra ildeki istihdamı arttırmaya yönelik önemli bir kaynak girdisi de oluşturan TKDK'nın Malatya için çok önemli bir kurum olduğunu vurguladı.

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunu ziyaretinin ardından İl Koordinatörü Murat Tunç ile birlikte TKDK tarafından hibe verilen bazı tesislerde incelemelerde bulundu. 

İşletme sahiplerine ilimiz istihdamına ve ekonomisine katkı sağlayan yatırımlar gerçekleştirdikleri için teşekkür eden Vali  Aydın Baruş, Yatırımların ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Bakmadan Geçme