Vergi Dairesinden Keskin'e ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz ve Vergi Müfettişleri Grup Başkanı Mahmut Polat MESOB Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret ederek, yeni dönem görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz,  ziyarette yeni düzenlemeler hakkında da bilgi vererek, “Yeni kanun düzenlenmesi yayınlandı. Henüz tebliğ yayınlanmadı. Şuanda dilekçeleri kabul ediyoruz. Temmuz ayı sonuna kadar başvurular kabul edilecek ve ilk taksit Eylül ayında ödenecek. Hükümetimiz tarafından mükelleflerimize birçok alanda kolaylık sağlandı. Biz bütün borcu olan mükelleflerimizin düzenlemeden yararlanmasını istiyoruz.”dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, ziyaret için teşekkür etti. Borçların yapılanmasına yönelik yapılan düzenlemenin vatandaşlar için yeni bir kolaylık oluğunu ve bundan esnaflarında en iyi şekilde yararlanacağını belirten Keskin, “Sayın cumhurbaşkanımıza, sayın başbakanımıza ve hükümetimizin üyelerine teşekkür ediyorum. Böylesine ekonomik sıkıntının olduğu bir dönemde önemli bir imkan sağlanmıştır. Esnaf ve sanatkar camiasının yeni düzenlemeden yararlanması için şimdiden dilekçe ile başvurmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme