Vodafone Karakartallılar Vodafone Park'ta sahaya çıktı

Vodafone KaraKartal platformunun mevcut ve eski üyelerinden oluşan 44 kişilik bir grup, Vodafone Park'ta sahaya çıktı. Hakem İbrahim Özdemir'in yönettiği maçı, eski Vodafone KaraKartallıların oluşturduğu Siyah takım kazandı.Beşiktaş...

Vodafone KaraKartal platformunun mevcut ve eski üyelerinden oluşan 44 kişilik bir grup, Vodafone Park’ta sahaya çıktı. Hakem İbrahim Özdemir’in yönettiği maçı, eski Vodafone KaraKartallıların oluşturduğu Siyah takım kazandı.

Beşiktaş JK ile sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, KaraKartal platformu kapsamında Beşiktaşlı aboneleri için sunduğu özel fırsatlara bir yenisini ekledi. Programın mevcut ve eski üyelerinden oluşan 44 kişilik bir grup, 12 Haziran’da Vodafone Park’ta top koşturarak maç deneyimi yaşadı. Vodafone KaraKartal’lılar, maç öncesinde Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaşlı antrenörlerden taktik aldıktan sonra takım otobüsüyle Vodafone Park’a geldi. Gerçek sporcular gibi sporcu girişinden giren ve soyunma odalarında üstlerini değişen Vodafone KaraKartallılar, “Siyah” ve “Beyaz” olmak üzere 22’şer kişilik iki takıma ayrıldı. Eski Vodafone KaraKartallıların “Siyah”, yenilerin ise “Beyaz” takımı oluşturduğu maçın hakemliğini İbrahim Özdemir üstlendi.

Saat 16.00’da başlayan maç 40 dakika sürdü. Kadın ve erkek Vodafone KaraKartallıların beraber top koşturduğu maçı, aileler de Batı VIP tribününden izledi. Maçın galibi Siyah takıma kupa verilirken, tüm katılımcılar da madalyayla ödüllendirildi.

Beşiktaşlılar, Vodafone KaraKartal ile takımlarına destek oluyorŞirket açıklamasına göre Vodafone KaraKartal platformuyla, Beşiktaşlı abonelere tarifeye ek aylık bir ücretle hem takımlarına destek olma hem de çeşitli ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı sunuluyor. Vodafone’un zengin tarife dünyasından kendilerine en uygun tarifeyi seçebilen Beşiktaş taraftarları, aylık tarife ücretlerine ek destek paketlerinden birini tercih ederek takımlarına destek olabiliyor. Ayrıca, takımla birlikte yurtdışına seyahat, hediye VIP ve normal biletler, antrenman ziyareti, futbolcularla yemek yeme ve fotoğraf çektirme, Vodafone Arena turu, imzalı forma gibi özel fırsatlardan yararlanma şansına da sahip oluyor. Halihazırda Vodafone abonesi olanlar, Vodafone KaraKartal’a katılmak için seçmek istedikleri pakete göre “BJK3” veya “BJK5” yazarak 1903’e SMS gönderebiliyor. Vodafone abonesi olmayanların ise en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne başvurması gerekiyor.

Bakmadan Geçme