Yeniden Refah Partisi'nden kan bağışına Destek

Kızılay'dan yapılan acil kan bağışı çağrısına Yeniden Refah Partisi kayıtsız kalmadı.

Kızılay’dan yapılan acil kan bağışı çağrısına Yeniden Refah Partisi kayıtsız kalmadı.

Corona virüs  ( Covid-19 )  salgını nedeniyle kan stoklarının kritik seviyenin altına düşmesinden dolayı Kızılay'ın acil kan bağışı çağrısı yapması üzerine Yeniden Refah Partisi İl yönetimi olarak kan bağışı seferberliği başlatıldığı bildirildi.
Yeniden Refah Partisi Malatya il başkanı Bilal Yıldırım yaptığı açıklamada; Dünyayı etkisi altında alan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeni ile vatandaşlarımız dışarı çıkmayınca kan bağışının azaldığına dikkat çekerek, Kızılay’ın kan stoklarının azalması neticesinde, salgın’dan dolayı kana çok acil ihtiyaç hâsıl olmuştur.
Bizlerde Yeniden refah partisi yönetimi olarak bu zaruri ihtiyaca bir nebze katkımız olur ise, bir can nefes alıp verecekse bu bizi her şeyden daha çok mutlu edecektir diyerek, Ben ve yönetimimdeki arkadaşlarımla beraber, kan bağışında bulunuyoruz,
Başkan Yıldırım;  Malatya’da yaşayan tün hemşerilerimizi’ de “ Bir cana da siz nefes olun “ diyerek kan bağışına davet ediyorum dedi.
Daha Sonra başkan Yıldırım ve yönetimi, Kızılay’ın Malatya fuzuli caddesindeki merkezinde, toplu halde kan bağışında bulundular..

Bakmadan Geçme