YEŞİLDER, 'Vahap Küçük' Gazetecilik Başarı Ödülleri Verecek

YEŞİLDER Vahap Küçük Araştırma Komisyon Başkanı Erdoğan Zelyurt, 'Vahap Küçük' Gazetecilik Başarı Ödülleri vereceklerini açıkladı.

YEŞİLDER Vahap Küçük Araştırma Komisyon Başkanı Erdoğan Zelyurt, “Vahap Küçük" Gazetecilik Başarı Ödülleri vereceklerini açıkladı.

Kısa adı Yeşiltepeliler Derneği olan YEŞİLDER tarafından, geçtiğimiz yıl vefat eden Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük adına, Gazetecilik Başarı Ödülleri verileceğini açıkladı. Bu konuda Dernek bünyesinde " Vahap Küçük Araştırma Komisyonu" kurduklarını ifade eden Yeşilder Başkanı Mümtaz Toy, Malatya Gazeteciler Cemiyetinde Komisyon Başkanı Erdoğan Zelyurt ve üyeleriyle birlikte basın açıklaması yaptı.

Vahap Küçük Araştırma Komisyonu Başkanı Erdoğan Zelyurt, "Geçtiğimiz yıl yitirdiğimiz, 78 Yıllık ömrünü Malatya’ya ve hemşerilerine vakfetmiş, yetimlerin, fakir, fukaranın babası olarak tanınan Merhum Vahap Küçük isminin yaşatılması, gelecek kuşaklara anlatılması, YEŞİLDER olarak sosyal sorumluluk görevi olarak görmekteyiz" diyerek şunları söyledi:

"Bu bilinçle derneğimiz bünyesinde “Vahap Küçük Araştırma komisyonu” kurularak, çalışmalara start verdiğini, Malatya kamuoyu ve siz değerli Basın mensuplarıyla da paylaşmak istiyoruz. Bu kapsamda, komisyonumuz ; “Vahap Küçük Gazetecilik Başarı Ödüllerini” Her yılın 4.ayın 4’üne rastlayan günde düzenlemeyi hedeflemektedir. Bu yıl pandemiden dolayı tarih değişebilir olsa da, daha sonraki yıllarda; Malatyalılar Günü olarak bilinen 4 Nisan tarihinin ayrıca Vahap Küçük “Gazetecilik Başarı Ödüllerinin” sahiplerini bulacağı gün olarak şimdiden müjdesini de, hemşerilerimize duyurmak istiyoruz. Kurulduğu günden itibaren şehrimizin değerlerine sahip çıkmayı sosyal sorumluluk görevi olarak kabul eden YEŞİLDER, başta Merhum Vahap Küçük olmak üzere tüm değer ve kıymetli büyüklerimizi, gelecek kuşaklara anlatmayı hedeflemektedir. Vahap Küçük Gazetecilik Başarı Ödülleri yanı sıra Vahap Küçük Özel Ödülü, Vahap Küçük Vefa ödülü ve şehrimizdeki sivil toplum gelişmelerini de ödüllendirmeyi hedeflemektedir."

Bakmadan Geçme