Yeşilyurt tarih yazacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, '31 Mart'ta Yeşilyurt tarih yazacak' dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ile birlikte Kiltepe ve Melekbaba Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.
 
İlk toplantı Kiltepe Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ve MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'yı meşalelerle karşıladı.
 
Mahalle toplantısında konuşan MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, "Cumhur İttifakı adı altında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yerel yönetimlerde de 30 büyükşehirde ittifaka gitti. Büyükşehirlerimizden birisi de Malatya'dır. Cumhur İttifakı'nın karşısında zillet ittifakı var.  Kim bu zillet ittifakı; CHP, İp, HDP daha doğrusu PKK. Bunların bir ucu Avrupa'ya, bir ucu Ortadoğu'ya bağlı, başları orada ayakları kendileri burada. Ülkemizin üzerinde çok yükü oyunlar oynanıyor. İnşallah 31 Mart'ta bu şer ittifakına çok büyük katılımla 'hayır' diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.
 
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise "AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar sizlerin azmiyle, gayretiyle ve desteğiyle girdiği bütün seçimlerden zaferle çıkmıştır. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde de yine aynı desteğin, gayretin, heyecanın sandığa yansıyacağına inanıyoruz. 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri çok önemli. Bu seçimler, AK Parti iktidarlarını doğuran ak belediyeciliğin devam için önemli" dedi.
 
Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, 2014 yılında büyük Yeşilyurt'un kurucuları olarak bugüne kadar büyük proje ve ideallerle her alanda çalışıp, ilçeyi büyüttüklerini söyledi.
 
Çınar, Yeşilyurt'un Türkiye'de marka ilçeler arasına girdiğini kaydederek, "İlçemizi markalaştırdık. Şuanda 320 bin nüfusa ulaştık ve ilçemizi 30 ilden daha büyük bir hale getirdik. Her geçen gün ilçemizi büyüttük, bu nedenle de ilçemizi daha da geliştirmemiz gerekiyor. Hemşerilerinin dua ve destekleriyle 31 Mart’ta yeni bir tarih yazarak, AK Partimizin en yüksek oranda oy alması için kapı kapı dolaşıyoruz. Cenab-ı Allah, Cumhurbaşkanımızın vizyoner liderliğinde devam eden kutlu yürüyüşümüzde hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Hep birlikte Yeşilyurt'ta tarih yazacağız" dedi.
 
Çınar, Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişinden sonra ilk seçim olma özelliği taşıyan 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin her açıdan önemli olduğuna vurgu yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Memleketimizin geleceğiyle ilgili hiçbir hesabı bulunmayan ve projesi olmayanların bir araya gelip başka hesapların peşinden koşanlara karşı bizlerde vatanseverliğimiz ve birlikteliğimiz ruhumuzu daha fazla güçlendirip 31 Mart seçimlerinde bu dayanışma ruhumuzu taçlandırmalıyız. Halkımızın bize karşı göstermiş olduğu ilgi, alaka, teveccühü muhafaza edip, halkımızla birlikte harekete ederek bölgemizde en fazla oyu alıp tarih yazan bir ilçe olmayı hedefliyoruz. Gerek belediyemiz gerekse de İlçe Başkanlığımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızın bugüne kadar yaptığı çalışmalar örnek gösterilerek, Malatya’nın en dinamik teşkilat yapılanmasına kavuştuk. Bu güçlü yapımızı daha fazla güçlendirerek 31 Mart seçimlerinde de farkımızı ortaya koyacağız, başarılı olacağımıza yürekten inanıyorum, bu konuda hiçbir tereddüt yaşamıyorum" dedi.
 
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise 31 Mart’ta Türkiye'nin önemli bir seçime gireceğini ifade etti.
 
Tüfenkci, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri'nde vatandaşların Türkiye'nin geleceğini oylayacağını belirterek, "Bu bir yerel seçim. Bu seçimde ilçemizi, ilimizi yönetecek belediye başkanlarını seçiyoruz. Cumhur İttifakı olarak çıkarttığımız adaylar, yaptıklarıyla yapacaklarının teminatını veren arkadaşlarımız. Baktığımız zaman her biri ilçesinde eser üretmiş, eser ortaya koymuş, ilçesinin ve Malatya'nın kalkınmasında rol oynamışlar" dedi.
 
Milletvekili Tüfenkci, 31 Mart'ta Malatya'nın destan yazacağını ifade ederek, "Bu destanın sahipleri sizler olacaksınız. Biz, eserlerimizle ve hizmetlerimizle konuşuyoruz. Dedikodularla, iftiralarla veya 'şunu yapacağız, bunu yapacağız' ile değil, yaptıklarımızı söylüyor, yapacaklarımıza da teminat olarak gösteriyoruz. Bu seçimde sadece kenti yönetecek belediye başkanlarını seçmeyeceğiz, Türkiye'nin geleceğini de oylayacağız" diye konuştu.

Bakmadan Geçme