Yönetim Teknik Heyetin Durumunu Görüştü

Evkur Yeni Malatyaspor'da ağızları bıçak açmazken, yönetimin teknik heyetle acil durum toplantısı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş karşılaşmasında sahasında Galatasaray’a 5-2’lik farklı skorla mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor’da ağızları bıçak açmazken, yönetimin teknik heyetle acil durum toplantısı gerçekleştirdiği öğrenildi. 
Süper Lig’in ilk yarısında sergilediği performansın oldukça uzağında kalan doğu ekibi, kupadan elenerek taraftarını üzdü. Bu sezon Türkiye Kupası’nı müzesine götürmenin planlarını yapan sarı-kırmızılılar, taraftarının büyük ilgi gösterdiği maçta hiçbir varlık gösteremeyerek 5-2’lik sonuçla büyük bir hezimet yaşadı. Bu arada Galatasaray maçının ardından "1-2 gün içerisinde radikal bir karar alacağım" şeklinde bir açıklama yapan Erol Bulut'un olası bir istifa kararına başkan Gevrek’in izin vermediği iddia ediliyor. Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’da Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları başladı. 
Nurettin Soykan Tesisleri’nde Erol Bulut yönetiminde yapılan antrenmanda Galatasaray karşısında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. 

Bakmadan Geçme