Başkan Gökhan Gök: 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı Yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Aziz Milletimiz,

Başkan Gökhan Gök Mesajında: Bugün, Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü büyük bir coşku, gurur ve minnetle kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yürütülen bağımsızlık mücadelesi, Türk milletinin azim ve kararlılığı ile kazanılmış ve bu zafer, Cumhuriyetle taçlanarak dünyaya güçlü bir örnek olmuştur.

Cumhuriyet; bağımsızlık, hürriyet ve millet iradesinin vücut bulmuş halidir. Türk milletinin en kıymetli hazinesi olan Cumhuriyetimiz, geçmişte olduğu gibi bugün de geleceğe uzanan güçlü bir köprüdür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize emanet ettiği bu kutlu miras, gençlerimizin omuzlarında daha da yükselecek ve ülkemiz daima aydınlık yarınlara yürüyecektir.

Cumhuriyetimizin ilanından bu yana Türk milletinin gösterdiği birlik, beraberlik ve fedakârlık ruhu, her türlü zorluğa göğüs germe gücümüzün kaynağı olmuştur. Bizler, Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu ruhu yaşatmak ve ülkemizi daha ileriye taşımak için her türlü sorumluluğu almaktan geri durmayacağız.

Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyor, Türk milletine sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir gelecek diliyoruz.

Yaşasın Cumhuriyet! Ne Mutlu Türk'üm Diyene!

Gökhan GÖK
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme