Doğuş Spor Karate Bıranşından İlk Madalyalar Gelmeye Başladı

Malatya Doğuş Spor Kulübü savunma sporlarında kürsüyü kimseye bırakmıyor.

Malatya Doğuş Spor Kulübü savunma sporlarında kürsüyü kimseye bırakmıyor.Tekvand Bıranşında Büyük Başarılar elde eden Doğuş spor Karate bıranşında ilk madalyaları kazanmaya başladı.

10 ay gibi kısa bir sürede Katılım gösterdiğimiz ilk müsabakada Karate ekibimiz Kata ve kumite kategorilerinde müsabakalara katılan karatecilerimiz 4 altın 4 gümüş 6 bıronz madalya kazanarak ilk katıldıkları müsabakada çok büyük bir başarı kazandılar.

Doğuş Spor kulübü Karate eğitmenimiz çalışkan hocamız Ahmet Kızılkaya hocamızla disiplinli özverili pılanlı antrenmanlarıyla 10 ay gibi kısa bir sürede büyük bir ivme karate çalışmalarına kazandırdı. Bu özverili pılanlı ve disiplinli çalışmalar meyvesini vermeye başladı.

29 Ekim Tarihinde Malatya Gençlik hizmetleri Batalgazi Spor salonunda yapılan Cumhuriyet kupası karate Kata ve Kumite müsabakalarında Doğuş spor karate takımımız 4 altın 4 gümüş 6 bıronz toplamda 14 madalya kazanmıştır.

M.ali Kızılkaya (Altın Madalya)

Eymen Denli (Altın Madalya)

İrem Kaynak kumite (altın Madalya)

İrem Denli Kata (altın Madalya)

Emir Kızılkaya (Gümüş Madalya)

Emir Kızılkaya Kata (Gümüş Madalya)

İsmet Efe Kızılkaya (Gümüş Madalya)

Osman Emir Altay(Bıronz Madalya)

Osman Emir Altay Kata (Bıronz Madalya)

Gökmen Kurnaz (Bıronz Madalya)

Zeynep Karadaş (Bıronz Madalya)

Bulut Aksüt Kata (Bıronz Madalya)

Bulut Aksüt (Bıronz Madalya)

Cumhuriyet Kupasında sporcularımızın yanında destek olan sporcu velilerime teşekür ediyoruz

Müsabakalarda başarı gösteren sporcularımızın hazırlanmasında büyük emeği olan Başda Ahmet Kızılkaya Ramazan Denli Hocama Emeklerinden dolayı teşekür ediyoruz.

Cumhuriyet kupasında başarı gösteren bu yürekli çocuklarımızı Ailelerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz Doğuş spor Karate bıranşını desteklemeye devam edecek .

Bakmadan Geçme