HÜDA PAR Milletvekili Dinç, köylülerin 'durak' talebine dikkat çekti

Elâzığ merkez başta olmak üzere, ilçe ve köylerindeki temaslarını sürdüren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, merkeze bağlı Gökçe köyü Yedievler mezrasını ziyaret etti.

Elazığ'da 10 Ekim'den bu yana temaslarını sürdüren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Elâzığ'ın merkez Gökçe köyünü ziyaret ederek köylülerin sorun ve taleplerini dinledi.

Elâzığ merkez başta olmak üzere, ilçe ve köylerindeki temaslarını sürdüren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, merkeze bağlı Gökçe köyü Yedievler mezrasını ziyaret etti.

İl Başkanı Metin Suiçer ve parti teşkilatının eşlik ettiği Dinç, Elâzığ'ın ilçe ve köylerindeki ziyaretlerine devam ediyor.

Gökçe köyü Muhtarı Halil Öner ve köy sakinleri tarafından karşılanan Milletvekili Dinç ve beraberindeki heyet, halkın sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Köylerinden geçen tren hattının kendileri için bir fırsat olduğunu belirten köy sakinleri, bir durak yapılması halinde köylerinin hem kalkınacağını hem de ulaşımın büyük ölçüde rahatlayacağını dile getirdi.

Köylülerin sorun ve taleplerini dinleyen Dinç, daha sonra köyün ileri gelenleriyle birlikte tren hattına giderek köylülerin talebini dile getirdi.

Dinç, "Bugün, İl Başkanımız Metin Suiçer ve heyetimiz ile birlikte Elâzığ'ın Gökçe köyü Yedievler Mezrası'nı ziyaret geldik. Bu köyün özellikle demiryoluna bir istasyon yapılması talebi vardı, daha önce bunu yetkililere iletmiştik. Bu ziyaret vesilesiyle bu talebi tekrar ediyoruz. Bu köyümüzün belki en önemli ihtiyacı, burada kaldıkları mahallede bir tren istasyonunun, bir durağın yapılmasıdır. Böyle bir talepleri vardır. Çünkü bu vesileyle çok rahat bir şekilde hem Malatya'ya gitme hem de Diyarbakır'a gidip gelme veya ihtiyaçlarını karşılama noktasında ciddi bir şekilde köye de katkısı olacak." diyerek köylülerin talebini aktardı.

Köy muhtarı Halil Öner ve köy sakinlerinin, köylerinden geçen tren hattına bir durak yapılması talebinin makul olduğuna işaret eden Milletvekili Dinç, konuyu ilgili mercilere ileterek konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme