Malatyalı Genç İş İnsanı Çağrı Avcu, İNTİSAD'ın Başkanlığına talip!

İntisad- Enternasyonal İş İnsanları Derneği Network Buluşmaları Barceló İstanbul'da gerçekleşti. İş İnsanı Çağrı Avcu, İNTİSAD'ın Başkanlığına talip!

İntisad- Enternasyonal İş İnsanları Derneği Network Buluşmaları Barceló İstanbul'da gerçekleşti. İş İnsanı Çağrı Avcu, İNTİSAD'ın Başkanlığına talip!
Gerçekleşen network buluşmalarında İntisad Başkan Yardımcısı Ataşehirli iş insanı Çağrı Avcu'ya yoğun ilgi vardı.
Malatyalı Genç İş İnsanı Çağrı Avcu INTİSAD başkan vekilliğinin yanı sıra, MİAD bölge temsilcisi, Ataşehir Malatyalılar Derneği Başkan vekili, Hekimhanlılar Derneği başkan vekili, Dore Okulları Yönetim Kurulu Başkanlığ görevini de yürütüyor. Genç İş insanı Avcu Karadağ ve Kıbırıs'ta 200 milyon Euro'luk inşaat proje yatırımı İNTİSAD bünyesinde devam ettiriyor.
Gelecek yıl nisan ayında yapılması planlanan İntisad - Enternasyonal İş İnsanları Derneği'nin 4'ncü olağan genel kurulunda Ataşehirli iş insanı Çağrı Avcu'nun, genel başkanlığa aday olması ise İNTİSAD camiasında büyük bir heyecan uyandırdı.
İNTİSAD Kurucu Genel Başkanı Av. Selahattin Par'ın yanı sıra Ekonomist Hikmet Baydar'ın onur konuğu olduğu programda; Çağrı Avcu, yaklaşık 200'ü aşkın davetlinin katıldığı salonda adaylığına ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Vizyonu ve heyecanıyla İntisadı kurup, bugünlere gelmesine öncülük eden, kıymetli Genel Başkanımız Sayın Selahaddin Par'a sizlerin huzurunda şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Kendisi benim için sadece bir başkan değil, her daim iyi bir yol arkadaşı olmuştur. Desteği ve dostluğu bizler için son derece kıymetlidir. Bugüne kadar, İntisadin dünya çapında bilinen ve her yönüyle insanlara dokunan,özgün yapısı ve vizyonuyla yükselen bir dernek haline gelmesi için hep birlikte çalıştık, bugünden sonra da elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”
Avcu son olarak, “2025 Nisan ayında yapılacak olan kongrede Genel Başkanlık için adaylığımı memnuniyetle bildirmek isterim. Birlikte yürüdüğümüz bu ortak hedefte,güçlü fikirlerimizle ve geniş vizyonumuzla ilerleyeceğimiz yeni bir dönem bekliyor bizleri. Misyonumuzu gerçekleştirme amacı ve gayretiyle, derneğimizin yeni döneminde hep birlikte bugüne kadarki başarıların üstüne ekleyerek ilerleyeceğimiz ve büyümeyi devam ettireceğimiz konusunda kendime ve sizlere olan inancım tamdır. Siz değerli iş insanlarıyla birlikte İntisadi daha da ileri taşımak için tüm gayretimle çalışacağımdan şüpheniz olmasın.” İfadelerini kullandı.
Programın Onur Konuğu Hikmet Baydar, “Türkiye'nin önümüzdeki süreçteki bekleyen ekonomi ve mali beklentilerine dair önemli açıklamalarda bulunurken, İNTİSAD'ın önemli bir misyon üstlendiğini ve Türkiye başta olmak üzere Dünya genelinde önemli çalışmalar yapacağına ve ülke ekonomisine ciddi katkı sunacağına yürekten inandığını” vurguladı.
İNTİSAD Kurucu Genel Başkanı Av. Selahattin Par ise, İNTİSAD'ın önemli bir network ağına sahip olduğunu, gün geçtikçe büyüyen kurumsal yapısıyla Türkiye ve diğer ülkelerde önemli ticaretlerin yapılmasına öncülük edeceğine, yatırım ve yatırımcı noktasında ise önemli bir buluşma noktası olacağını ifade etti.
Par konuşmasının sonunda, network buluşmasına katılan herkesin bir birine kartvizit vererek farklı sektörlerden bir birlerini tanımalarına, birbirleriyle ticaret ve işbirliği yapmaya davet etti. Konuşmaların ardından katılımcılar birbirlerine kartvizitlerini vermeye ve işbirliği noktasında ilk adımı atmış oldular.
Network buluşmaları öncesi ve sonrasında; İş İnsanı Çağru Avcu'ya buluşmalara katılan davetliler yoğun ilgi göstermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Bakmadan Geçme