MHP Pütürge İlçe Başkanlığı'na Kürşat Ayaydın Atandı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'na Kürşat Ayaydın atandı.

Malatya'nın Pütürge ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'na Kürşat Ayaydın atandı. Ayaydın, yeni göreviyle Pütürge'de MHP'nin güçlenmesi için çalışacağını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Malatya'nın Pütürge ilçe başkanlığına Kürşat Ayaydın'ı atadı. Ayaydın, düzenlenen atama töreni ile görevine resmen başladı. Yeni ilçe başkanı, yaptığı konuşmada Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve olurlarıyla, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın. Semih Yalçın Bey'in tensipleriyle MHP Pütürge İlçe Başkanlığına Atandım. MHP'nin Pütürge'de daha da güçlenmesi ve halkla daha yakın ilişkiler kurulması için çalışacağım ifadelerini kullandı.
Ayaydın'ın ilçe başkanlığı görevine atanması dolayısıyla düzenlenen törende, MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ve partinin yönetimi katıldı. MHP Malatya İl Başkanı, Gökhan Gök Yaptığı kısa konuşmasında, "Kürşat Ayaydın'ın Pütürge'de partimizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağına inancımız tam" dedi.

MHP PÜTÜRGE İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANAN KÜRŞAT AYAYDININ YÖNETİM KURULU LİSTESİ;

Bakmadan Geçme