Narin İçin Başsağlığı Mesajları

19 gündür kayıp olan ve bugün cesedine ulaşılan Narin'i İçin Taziye Mesajları Yayınlandı

19 gündür kayıp olan ve bugün cesedine ulaşılan Narin'i İçin Taziye Mesajları Yayınlandı

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan Narin için başsağlığı mesajı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde, 19 gün önce kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran için taziye mesajı yayımladı.

Sosyal medya X platformunda paylaşımda bulunan Yapıcıoğlu, küçük Narin için Allah'tan rahmet dileğinde bulundu.

Sevenlerine başsağlığı dileğinde bulunan Yapıcıoğlu, cinayetin bütün yönleriyle bir an önce açığa çıkarılıp, sorumluların hak ettikleri şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Paylaşımında Yapıcıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

"إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 19 gün önce ortadan kaybolan Narin kızımızın ne yazık ki cansız bedenine ulaşılmış. Eldeki bilgilere göre küçük Narin, bir cinayete kurban gitmiş görünüyor. Bu vahşeti işleyenler kim olursa olsun, cinayet bütün yönleriyle bir an önce açığa çıkarılıp sorumluları hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır. Narin kızımıza Allah'tan rahmet, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum."

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Gülsever'den Narin cinayetine ilişkin açıklama

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Narin Güran'ın cesedinin bulunmasına ilişkin, "Bu zulmü gerçekleştiren sorumluların biran önce bulunarak en ağır bir şekilde yargılanmaları ve adaletin sağlanması için konunun takipçisi olacağız." dedi.

Gülsever, X hesabından yaptığı paylaşımda, bir kez daha masum bir evladı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi.

Gülsever, şunları kaydetti:

"21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan #Narin Güran kızımızın cansız bedenine ulaşılması hepimizi derinden sarstı. Bu tarifsiz acının kelimelerle ifade edilmesi çok zor.

Bu zulmü gerçekleştiren sorumluların biran önce bulunarak en ağır bir şekilde yargılanmaları ve adaletin sağlanması için konunun takipçisi olacağız."

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kollarından Narin için taziye mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kolları, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin üzüntülerini paylaştı.

HÜDA PAR Diyarbakır Kadın Kollarının X hesabından yapılan paylaşımda, "Bir umutla beklediğimiz #Narin Güran kızımızın acı haberini derin bir üzüntüyle almış bulunmaktayız. 21 Ağustos'ta kaybolan minik Narin Güran kızımızın acı haberi yüreğimizi dağladı. Böylesine genç bir fidanın aramızdan ayrılışı hepimizi derinden sarsmıştır." denildi.

19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin, Tavşantepe Köyü'nün kuzeyindeki derenin içine torbayla atılmış halde bulunmuştu

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığından Narin için taziye mesajı

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı, Narin Güran'ın ölümüne ilişkin bir taziye mesajı paylaştı.

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığının X hesabından yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun

21 Ağustos çarşamba günü kaybolan Narin Güran kızımızın cansız bedenine ulaşılmış.

Kızımızın kaybı yüreğimizi dağladı. Bu acı haber, hepimizi derinden sarsmıştır.

Sorumluların biran önce bulunarak en ağır bir şekilde yargılanmaları ve adaletin sağlanması için konunun takipçisi olacağız. Bu zulmü gerçekleştirenler, adalet karşısında mutlaka hesap vereceklerdir.

19 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin, Tavşantepe Köyü'nün kuzeyindeki derenin içine torbayla atılmış halde bulunmuştu.

Bakmadan Geçme