Tarım Kredi Kooperatif Marketler Battalgazi'de İlk Şubesini Açtı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ederken, Battalgazi bölgesinde de ilk şubesini açarak vatandaşın hizmetine sundu.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketler çiftçilerden aldığı güçle büyümeye devam ederken, Battalgazi bölgesinde de ilk şubesini açarak vatandaşın hizmetine sundu.
Bir yandan üreticinin tarımsal ihtiyaçlarını karşılayan diğer yandan da üreticinin ürünlerini değerinde satın alarak onları spekülatif fiyat dalgalarından koruyan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, marketler şubesine bir yenisi Battalgazi'de ekledi. Türkiye'de üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatifi Marketi Şubesi, Battalgazi'deki ilk şubesini Halfettin Mahallesi Sarıcıoğlu Caddesi'nde açarak vatandaşın hizmetine sundu. Tarım Kredi Kooperatif Market şubenin açılış törenine, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği Müdürü Yusuf Karabatak ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sarıcıoğlu Mahalle Muhtarı Fatih Yücel, ilerleyen zamanlarda bölgede birkaç market şubesinin daha açılacağını belirtti.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “FİYAT İSTİKRARI NOKTASINDA BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR”
Fiyat istikrarı konusunda Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin büyük önemi olduğunu aktaran AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi ilçemizde Tarım Kredi Kooperatif Marketler şubesinin ilkini açıyoruz. Bizlerde bu hayırlı açılışa Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte katıldık. Fiyat istikrarı konusunda Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin büyük önemi var. Şube sayısının arttırılması noktasında müdürlerimizden gayret ve çaba bekliyoruz. Özellikle milletimizin daha ucuza alışveriş yapabilmesi için açılan marketleri destekliyoruz. Allah hayırlı etsin” şeklinde konuştu.
BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİMİZDE MARKET ŞUBE SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”
Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Tarım Kredi Kooperatiflerinin Türkiye'nin köklü kurumlardan bir tanesi. Dünyada tarımın ve kooperatifçilik mantığının gelişimine paralel olarak Tarım Kredi Kooperatifleri de özellikle son dönemlerde bir dönüşüm içindedir. Bu manada Türk çiftçisini destlerken onların daha iyi koşullarda ürünlerini satabilmesi ve tüketicinin mutfağına gidebilmesi için Tarım Kredi Kooperatifleri gerekli dönüşümü yaparak son üç yılda marketçilik sektöründe de yerini aldı. Bugünde Kooperatifimiz ilk şubesinin ilçemizde açıyor. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın olduğu bölgelere açılması önemli. Marketlerimiz tampon görevi görüyor. Fiyat istikrarı sağlıyor ve ürünleri vatandaşımıza çok ama çok ucuza ulaştırıyor. Vatandaşlarımız bu marketlere ilgisi yoğun. Hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kaliteli ve ucuz şekilde götürmek bizim görevimiz. Özellikle pandemi dönemi ve son günlerde yaşanan savaş ile birlikte insanlar yoklukla karşı karşıya kalıyor düşüncesinin oluşturulmaya çalışıldığı bir dönemde fiyat istikrarının sağlanması çok ama çok önemli. Şubelerin arttırılması noktasında girişimlerimiz var ve inşallah bu marketlerin sayısını ilçemizde arttıracağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme