Türk Tekvandosunda Yeni Dönem: Bahri Tanrıkulu Başkan Seçildi

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 6. Olağan ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu, Crowne Plaza Otel'de 257 delegenin toplanmasıyla gerçekleşti.

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 6. Olağan ve 8. Olağan Mali Genel Kurulu, Crowne Plaza Otel'de 257 delegenin toplanmasıyla gerçekleşti. Hayatını tekvandoya adayan efsanevi sporcu Bahri Tanrıkulu, 186 oyun 181'ini alarak dört yıl boyunca federasyon başkanlığına seçildi. Tanrıkulu, "Türk tekvandosunu dünya arenasında zirveye devam etmek için yola çıktık. Kol kola, yan yana bu hedefe ulaşacağız" diyerek camiaya birlik mesajı verdi.
Tanrıkulu'nun yönetim kurulunda ise İbrahim Özbay, Engin Sarıkaya, Ünal Karadağ, Aydın Süha, Gökhan Çetinkaya, Ragıp Bingöl, İlkay Sağır, Volkan Akpınar, Bora Selim ve Bekir Karaman yer aldı.

MALATYALI HEMŞEHRİMİZ ENGİN SARIKAYA AS BAŞKAN OLDU: "BİRLEŞTİRİCİ ANLAYIŞLA GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ"
Yönetim kurulunda as başkan olarak görev alacak Malatyalı hemşehrimiz Engin Sarıkaya, farklılıklarını ve hedeflerini şu şekilde dile getirdi:
"Uzun ve meşakkatli bir sürecin sonuna gelindiğinde, çok şükür! Başkanımız Bahri Tanrıkulu'nun liderliğinde bu süreç zaferle sonuçlandı. Birleştirici bir anlayışla, camiamızın dertlerine çözüm bulmak ve gönülleri kazanmak için buradayız. Adaletli ve liyakatli bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kutlu yolda yeni dönem tüm Camiamıza hayırlı olsun. Geleceğe dair büyük hayallerimiz var ve bu hayaller için tüm gücümüzle çalışacağız. Tekvando camiamızın her bir ferdinin sesini duyurabileceği, dayanışma ve güç birliği içinde hareket ederek, daha güçlü bir birlik oluşturacağımız döneme giriyoruz. Birlikte, sağlam ve kararlı adımlarla geleceğe yürüyeceğiz."

BAHRİ TANRIKULU: "TEKVANDO CAMİASINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ"
Dünya ve Avrupa şampiyonlukları ile Türkiye'ye gurur yaşatan, Atina 2004 Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan Tanrıkulu, yeni dönem projeleri şu sözlerle anlattı:
"Katılımcı bir anlayışla en kısa sürede herkesin fikrine saygı duyarak bir çalıştay düzenleyeceğiz. Teknolojiyi sürekli takip ederek tekvandoya özel bir aplikasyon oluşturacağız. Sporcularımız ve antrenörlerimiz, maçlara katılım ve akreditasyon cep telefonları üzerinden kolayca yapabilecekler. Federasyonumuza ait kamp eğitim merkezi ve antrenman salonları kuracağız. Ayrıca tekvando ligi kurarak sporumuzu ülke çapında daha da yaygınlaştıracağız."

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ BİR TEKVANDO CAMİASI
Yeni yönetim ekibi, Türk tekvandosunu dünya çapında daha ileri bir düzeye taşımak için birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirtti. Tanrıkulu, tüm camiaya kucak açtıklarını ve herkesin fikrine değer vereceklerini ifade ederek, "Herkesi kucaklayacağız. Kol kola, yan yana Türk tekvandosunu zirveye çıkaracağız" dedi.

Bakmadan Geçme