• Haberler
  • Siyaset
  • Arıcak Doğanşehir'i Hep Birlikte Ayağa Kaldıraçağız

Arıcak Doğanşehir'i Hep Birlikte Ayağa Kaldıraçağız

Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak 31 Mart Yerel Secimler Kapsamında Doğanşehir İlçesine Bağlı Günedoğru Mahallesini Ziyaret Etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak 31 Mart Yerel Secimler Kapsamında Doğanşehir İlçesine Bağlı Günedoğru Mahallesini Ziyaret Etti.

“Teşekkürler Günedoğru“

BBP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak ile birlikte, BBP Doğanşehir İlçe Başkanı Yasar Toraman ve yönetiminden Fatih Benk, Talip Benk, Meclis Üyelerimiz, Nebicafer Demirci, Ahmed Talha Sarı, Hasan Ürkmez, Necati Kurtulmuş ve Kerim Sevim ile Günedoğru Mahallesinde vatandaşlarımızı ziyaret ederek hoş sohbetlerimiz oldu. 

BBP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Yalçın Arıcak Şu ifadelere yer verdi; Ben Hakk'a kul, sizlere hizmetkâr olmaya adayım.  Sizlere hâkim değil hadim olmaya geliyorum. Allah’ın izni ile Doğanşehir bizim ile yeniden şekillenip yenilenecek 6 Şubat depreminin bıraktığı tahribatı el birliği ile üstesinden gelip, yaralarımızı birlikte sarıp iyileşeceğiz. Dedi 

Belediye Başkan Adayı Arıcak; Doğanşehir de sosyal yaşam olarak yapılaşma depreme dirençli yeni yapılar, yaşanılabilir güvenilir evler ve iş yerleri inşa edeceğiz. Tarımda, hayvancılıkta, Sosyal ve ekonomik alanlarda hep bir adım önde olup Doğanşehir ilçemizin en iyi koşullarda yaşam kalitesini sağlamak beldemizi örnek bir ilçe haline getirene dek çalışıp, her türlü hizmeti siz birbirinden değerli hemşerilerimizin takdirine sunacağız.

Bizleri canı gönülden dinleyen ve karşılayan Günedoğru'lu hemşerilerimize göstermiş oldukları ilgi alaka ve samimiyetleri için yürekten teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

SAHADAYIZ VE BİZ VARIZ. YEPYENİ BAŞLANGIÇLAR, YENİ BİR DOĞANŞEHİR İÇİN, HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİRLİĞE.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme