Aysun hoca'ya hayırlı olsun ziyareti

MHP'den MYK üyeliğinden sonra da Ankara Sağlık Turizm Federasyonu genel başkanı seçilmesi nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Turgut Özal Üniversitesi kurucu rektörü Prof Dr. Aysun Bay Karabulut yeni görevine hızlı başladı.
MHP'den MYK üyeliğinden sonra da Ankara Sağlık Turizm Federasyonu genel başkanı seçilmesi nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.
İlk ziyaret edenler arasında kendi hemşehrileri olmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kısa adı MESVAK olan Müteşebbis Gelişim Vakfı başkanı Nurettin Konaklı, Malatya Dernekler federasyonu ( MAFED) başkanı Kamil Göksu ve yönetim kurulu, Ankara Pütürgeliler Derneği başkanı Güzin Koçak ile birlikte Malatya'lı hemşehrileri tarafından ziyaret edilmesinin kendisi için çok önemli ve değerli bulduğunu belirten Aysun hoca şunları belirtti.
" Her zaman hemşehrilerimin desteğini görüyorum ve bu beni mutlu etmesinin yanında üstlendiğim sorumlululuklarımın da farkındayım.Sizlerin destekleri, çalışma azmimi ve kararlığımı daha da artıracaktır.Sizlerle her konuda  istişareler içerisinde hareket edeceğimi ve bana olan inancınızı, güveninizi koruyacağımı belirtmek isterim.Bizler hizmet için buralarda bulunmaktayız.Bu mekanlar sizlerden gelecek her türlü önerilere ve projelere sonuna kadar açıktır.Biz bir aileyiz,biz birlikte güçlüyüz." dedi.
MESVAK başkanı Konaklı'da " Aysun hocamız başarılara doymuyor.kendisini hayranlıkla takip ediyorum.İnaniyorum ki birlikte zorlukları aşarak güzel projelere imza atabiliriz. Değerli hocamızı yürekten kutluyorum." diyen Konaklı kendisi ile istişare içinde olmaya ve süreç içerisinde yapabilecek projelerinin olacağını belirttiler.
MAFED baskanı Göksu ise " Bu güzel başarısı ve azminden dolayı hocamı ayakta alkışlıyorum.Hemşehrim olarak kendisiyle iftihar ediyorum.Hocamız bugüne kadar üstlenmiş olduğu tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirdiği için yeni görevinde de  başaracağından dolayı en ufak bir tereddütum bulunmamaktadır.Bir Malatya'lı olarak kendilerini çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz." dedi. Genel  başkan  Aysun Bay Karabulut Türkiye' deki Sağlık turizmin önemi ve ülke ekonomisine sağlayacağı katkılardan bahsederek, federasyon olarak yapılacak çalışmalardan ve hedeflerinden bilgiler verdi.Ayrıca hemşehrilerileriyle daha sık görüşmeler yapmak,projeler geliştirmek adına Malatya'lı hemşehrimiz deneyimli ve tecrübeli olan Gazeteci, Yatırım danışmanı ve girişimci olan Ramazan Baykara 'yı yönetim kurulu olarak " Genel başkan baş danışmanı olarak uygun gördüklerini belirtiler. 
Karşılıklı sohpetler,fikir alışverişinden sonrada gelen heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren başkan Bay Karabulut " sizleri her zaman yanımda görmek istiyorum.Desteginize ve dualarınızı bekliyorum." dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme