Başkan Aktaş, Yeniden Güven Tazeledi

Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunu Kongresine Yoğun Katılım olurken, tek liste haliyle kongreye gidilmiştir.

Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunu Kongresine Yoğun Katılım olurken, tek liste haliyle kongreye gidilmiştir.
Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunu Kongresine Yoğun Katılım olurken, tek liste haliyle kongreye gidilmiştir. Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt Ve Battalgazi Muhtarlar Derneği kongresinden, Mevcut Başkan Alaaddin Aktaş, Yeniden seçildi.
Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulu 28 Haziran 2024 Tarihinde Yapılmış Olup Başkanlığa Yeniden Alaaddin Aktaş, Seçilirken, Yeni Yönetim Kurulu Genel Sekreterliğe Faik Şahin, Başkan Yardımcıları Esra Polat ve Mevlut Tunç Seçilmiştir.
Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Alaaddin Aktaş, Derneğimizin kongresine katılan tüm Muhtarlarıma teşekkür ediyorum dedi. Başkan Alaaddin Aktaş, Yapılan bu kongremizde bizleri yeniden başkanlığa layık gören tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin birliği ve beraberliği için hep birlik içinde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
Başkan Alaaddin Aktaş, 6 Şubat depremlerde Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar olmuştur. Bu depremlerde Malatyalı hemşerilerimiz ve bizler dâhil olmak üzere çok zor günler geçirdik. Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin inşallah. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler mahalle muhtarları olmak üzere, Milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımız ve yine Malatyalı hemşerilerimizle el ele vererek Malatya’mızı eski günlerine getirmek için çalışacağız.
Malatya kayısı kenti Yeşilyurt ve Battalgazi muhtarlar derneği olağan genel kurulumuza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, Allah birliğimizi daim etsin inşallah. Başkan Aktaş, bizler birlik içinde olduğumuzda daha başarılı oluyoruz ve güçlü oluyoruz. Alla birliğimiz bozmasın dedi.

Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt ve Battalgazi Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda Yönetim ve Denetim Kuruluna Seçilen Üyeler İse Şöyle:

Alaaddin Aktaş, İzzetiye Mahallesi Muhtarı
Faik Şahin,         İlyas Mahallesi Muhtarı
Mevlüt Tunç, Yakınca Mahallesi Muhtarı
Esra Polat,         Üniversite Mahallesi Muhtarı
Ayhan Yıldız,      Cafana Mahallesi Muhtarı
Cahit Işıldak, Konak Mahallesi Muhtarı
Erdal Çelik,       Cumhuriyet Örnek Köy Mahallesi Muhtarı
Musa Taşdemir, Mullakassım Mahallesi Muhtarı
Mehmet Yarlına, Kuyulu Mahallesi Muhtarı
Özgür Düzgüner, Kırlangıç Mahallesi Muhtarı
Aydın Aksoy,     Saray Mahallesi Muhtarı
Ferhat Dönmez, Çavuşoğlu Mahallesi Muhtarı
Cebrail Yılmaz, Turgut Özal Mahallesi Muhtarı
Ali Sezer,      Banazı Mahallesi Muhtarı
Levent Yene,r   İstiklal Mahallesi Muhtarı
Sami Yiğit,    Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı
Selahattin Bayir, Dabakhane Mahallesi Muhtarı
Mehmet Çiçek, Horata Mahallesi Muhtarı
Şerif Aydınlık, Gözene Mahallesi Muhtarı
 Ali Berktaş,       Çarmuzu Mahallesi Muhtarı

Bakmadan Geçme