Başkan Ali Evren'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Ali Evren'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük kazanımı olduğunu ve sonsuza dek korunacağını vurguladı.

ESKKK Başkanı Ali Evren, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin en büyük zaferi olan Cumhuriyet'in, geleceğe güvenle bakmamızın teminatı olduğunu belirtti. Evren, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın her vatandaşın görevi olduğunu ifade etti.

Başkan Ali Evren, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, Cumhuriyet'in, Türk milletinin fedakârlıklarla kazandığı en büyük miras olduğunu vurguladı. “Cumhuriyet, milletimizin iradesini, bağımsızlığını ve özgürlüğünü simgeler. Bu değerleri korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak, hepimizin görevidir,” diyen Evren, Türkiye’nin her alanda büyüyen ve güçlenen bir ülke olduğunu belirtti.

Mesajında, Cumhuriyet'in getirdiği demokratik değerlerin halkın refahını ve huzurunu sağladığını dile getiren Evren, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulan Cumhuriyet, Türk milletinin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşma yolundaki en önemli adımıdır. Bugün de bu hedef doğrultusunda yürümeye devam ediyoruz,” şeklinde konuştu.

Evren, Cumhuriyet’in 101. yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye için çalışmanın önemine değindi. “Cumhuriyetimiz, birlik ve beraberlik içinde daha da güçlenerek, geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. Bu vesileyle tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.