Başkan Kahveci: Şehit Fevzi'yi Baştan Aşağıya Yeniliyoruz

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, rezerv alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Kahveci: Şehit Fevzi'yi Baştan Aşağıya Yeniliyoruz

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, rezerv alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. 
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, geçtiğimiz aylarda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek, rezerv alanlarla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Daha önce 1. etap olarak adlandırılan bölgede, kentsel dönüşüm yoluyla Şehit Fevzi Mahallesine çok güzel evler kazandırdıklarını ifade eden Başkan Kahveci, “Bildiğiniz üzere 1. etapta kentsel dönüşüm yoluyla TOKİ tarafından çok güzel konutlar inşa ettik. Hem ilçemizin hem de mahallemizin marka değerini yükselten bu yapıları daha da genişleterek, bugün 2. etabın planlamalarını yapmaktayız. Şehit Fevzi Mahallemizi baştan aşağıya yenileceğiz. Bakanlığımız tarafından vatandaşlarımıza tebligatlar gönderildi. Proje aşamasında sona gelinen 2. etap için çok kısa bir süre sonra ihale aşaması da başlayacak. Devletimiz bu bölgede 85 dönümlük bir alanı rezerv alan sınırları içerisine dahil etti. Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’da rezerv alanların bir an önce başlaması için gerekli talimatları vermişti. İnşallah bu ve bunun gibi rezerv alan içerisine dahil edilen bölgelerimizdeki çalışmalar kısa bir süre içerisinde başlayacak.” dedi. 
Kahveci, ayrıca Şehit Fevzi Mahallesi sakinlerine de teşekkür ederek, “Daha yaşanabilir bir Battalgazi için hep birlikte gayret ve çaba göstereceğiz. Bu konuda bizlere zorluk çıkarmayan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.