• Haberler
  • Siyaset
  • Başkan Kızıldaş Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Kızıldaş Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Çarşamba günleri ilçede kurulan pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelip, esnafla selamlaşarak, Arguvan'lıların talep ve isteklerini dinledi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Çarşamba günleri ilçede kurulan pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelip, esnafla selamlaşarak,  Arguvan’lıların talep ve isteklerini dinledi. 
Gerçekleştirdiği halkçı projelerle Arguvan’lıların büyük takdirini toplayan Başkan Kızıldaş, pazar yeri ve çarşıda 7’den 77’ye her yaştan yurttaşla görüşürken kendisine ziyaretleri sırasında CHP Arguvan İlçe Başkanı Ekber Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.
Kızıldaş vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı
İlçede vatandaşların, yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Kızıldaş, vatandaşlardan kendisine gelen talepleri tek tek dinleyerek, pazarcı esnafına “Hayırlı işler ve bol kazançlar” diledi.
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş burada yaptığı konuşmada “Arguvan’ımızı doğasıyla, bereketli topraklarıyla, güzel yürekli ve hoşgörülü insanlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde bir adım daha ileriye götürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.  Doğduğum, büyüdüğüm, yaşamaktan mutluluk duyduğum Arguvan için yılmadan, yorulmadan, çalışmaya devam edeceğim. Samimi ve içten karşılamanız bizleri ciddi anlamda mutlu ediyor, tuttuğum her elden daha da çok güç alıyorum, birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” dedi.
 

Bakmadan Geçme