Başkan Koçak, Yolu Malatya'dan Geçenler programına Katıldı

Ankara İlbank Sosyal Tesislerinde düzenlenen 'Yolu Malatya'dan Geçenler' Programa Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak'da Katıldı.

Ankara İlbank Sosyal Tesislerinde düzenlenen “Yolu Malatya'dan Geçenler” Programa Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak’da Katıldı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organizesi gerçekleşen Yolu Malatya’dan Geçenler programına Katılan Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Güzel program, Bu tür programların sık sık düzenlenmesi gerekir. Malatyalı olmak bu anlamda bizim için bir gurur vesilesidir. Bu vesileyle Böyle bir etkinliği düzenlediği ve Yolu Malatya’dan Geçenleri bu akşam burada bir araya getirdiği için bizlere Malatya’yı yaşattığı için Büyükşehir Belediye Başkanımızın nezdinde emeği geçen bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum” dedi. 
Ankara’da Düzenlenen “Yolu Malatya’dan Geçenler” Programına Ankara’da yaşayan Malatyalılar, Malatya’da Görev yapmış Bürokrasi, Malatya Milletvekilleri, Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak STK Başkanları Yerel ve Ulusal Basın Mensupları katıldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme