Başkan Şengönül: Ülkücü Hareket Var Oldukça Cumhuriyetimiz Emin Ellerdedir

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengölün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Şengönül: Ülkücü Hareket Var Oldukça Cumhuriyetimiz Emin Ellerdedir

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengölün, mesajında; Türk milleti, 101 yıl önce sarsılmaz imanı sayesinde kazandığı İstiklal Savaşıyla tarihinin rotasını değiştirmiş ve hiçbir baskı ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya haykırmıştır. Aziz Türk Milleti bu savaş ile Türksüz Anadolu hesabı yapanlara, devletsiz millet hayali kuranlara en kesin ve kalıcı cevabı Türkiye Cumhuriyetinin ilanıyla vermiştir.
Başkan Şengönül, Günümüze gelince bulunmuş olduğumuz coğrafyada emperyalist güçler, topraklarımıza göz dikmiş, vadedilmiş topraklar saçmalığı ile ülkemize göz dikmeye çalışmaktadırlar. Tıpkı yaklaşık 101 yıl önce ülkemizi bölmeye çalışan karanlık güçlere bugün de geçit vermemeli ve onların karanlık planlarını bozmalıyız. İstiklal Savaşında ortaya konan kararlılık ve fedakarlığı yeniden hatırlamalı ve bu bilinçle yaşamalıyız. Aziz Türk milleti emin olsun ki; şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklar üzerinde bir ve beraber bir şekilde yaşadığımız müddetçe cumhuriyetimiz de sonsuza kadar yaşayacaktır.Allah’ın izniyle Ülkücü gençler var oldukça,bu emaneti bize bırakan Kuva-i Milliye şehitlerimizin rahat uyumaları ve bu emaneti bizden devralacak olan nesillerin huzurlu ve umutlu yaşamaları ve ülkemizin bekâsı için hiçbir karşılık beklemeden vatan nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Zira Ülkücü hareket’in en büyük varlık sebebide budur.
Cumhuriyetimizin kuruluş gününün sevincini yaşarken bir kez daha başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü , silah arkadaşlarını ve aziz Şehitlerimizi bir kez daha yâd ediyorum. Ruhları şaad mekânları cennet olsun. Bu vesile ile Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.”