BBP'den Kiltepe Mahallesi'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, 'Asrın Felaketi' olarak adlandırılan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde mahalle muhtarlarıyla görüşmeye devam ediyor.

BBP'den Kiltepe Mahallesi'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan büyük depremlerden etkilenen bölgelerde mahalle muhtarlarıyla görüşmeye devam ediyor.

Deprem sonrası muhtarların sorumluluklarının daha da arttığını belirten Yüksel Duman, zor günler geçiren mahalle muhtarlarına destek olmak amacıyla bu ziyaretleri sürdüreceklerini ifade etti.

Yüksel Duman, Kiltepe Mahallesi Muhtarı Celal Demirtaş'ı ve mahalle sakinlerini ziyaret ederek, sorunları dinledi. Mahalledeki gençlerin sanayi sektöründe çırak, kalfa, usta ve esnaf olarak yetişmelerinin sanayinin gelişmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Yerel yönetimlerden sorumlu BBP Malatya İl Başkan Yardımcısı Fatma Gürbüz'de Kiltepe Mahallesi'ndeki sorunların takipçisi olacaklarını, mahalleleri sık sık ziyaret ederek, yetkili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içinde sorunların çözümü için çaba göstereceklerini ifade etti.