• Haberler
  • Siyaset
  • CHP Aday Adayı Karakuş Orduzu Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

CHP Aday Adayı Karakuş Orduzu Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

CHP Battalgazi Belediye Başkan A.Adayı Ali Karakuş, Orduzu mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı.

CHP Battalgazi Belediye Başkan A.Adayı Ali Karakuş, Orduzu mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı.

Mahalle gezilerine Orduzu mahallesiyle başlayan Ali Karakuş ev toplantısında mahalle sakinlerine projelerini anlatarak, “Bu adaylık sadece benim için değil, hepimiz için bir fırsattır. Battalgazi'mizin her köşesinde, her kesiminden insanların sesi olmayı, herkesin endişelerini ve umutlarını anlamayı ve bu dönüşüm yolculuğunda hep birlikte yürümeyi taahhüt ediyorum. Birlikte daha güçlü, daha adil ve daha yaşanabilir bir Battalgazi için elimizi taşın altına koymalıyız.” İfadelerini kullandı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen mahalle toplantısında karakuş bu ilçede büyüyen bir olarak hayatı boyunca buranın gelişimi ve refahı için elinden gelen bütün çabayı sarfettiğini açıklayarak, “Battalgazi'mizin altyapısından, eğitim sistemine, istihdama kadar her alanda güçlü ve sürdürülebilir projeler geliştirmeyi planlıyorum. İlçemizin kaynaklarını etkin bir şekilde kullanarak, herkesin refah düzeyinin yükselmesi için çalışacağım. Tüm halkımızın eşit ve adil bir şekilde faydalanabileceği bir kalkınma anlayışını benimsiyorum.” Dedi.

CHP Battalgazi Belediye Başkan A.Adayı Ali Karakuş projelerinden de bahsederek, “Kırsal mahalle ve alanlarımız için Tarım köyleri kuracağız(arı köyleri, yem bitkisi geliştirme sahaları, sebze ve meyve bölgeleri gibi). Tarımı bireysel değil birlikte üreterek yapacağız, sütü, balı, pekmezi, bademi, cevizi planlayarak birlikte üretilmesini sağlayıp tüm Malatya halkımıza daha ucuz ve kalite bir şekilde sunulmasında her türlü imkanları sonuna kadar kullanacağız..

Battalgazi’mize yeni bir silüet kazandırmak için tüm paydaşları çağıracağız, sokaklarımızı, işyerlerimizi, parklarımızı yollarımızı yeniden çizecez yeniden yapacağız. Depremden yeniden birlikte doğacağız” şeklinde konuştu.

Toplantının verimli geçtiğine işaret eden Karakuş, son olarak, Devletin en azından Malatya’daki esnaf ve vatandaşlar için maddi bağlamda destekleri şart olduğunu dile getirerek, “ Deprem bölgelerinde kış şartları zor olduğu kadar vatandaş bir o kadarda tedirgin.

Eşya paraları aylar öncesinden kayıt altına alındı. Halen ses yok. 10 ayda şehir planlaması hakkında halk bilgilendirilmedi, verilen inşaat ruhsatı yok gibi. Kargaşa, kaos, bilinmezlik, belirsizlik artarak devam ediyor. Geçici çözümler çözüm olamaz”

Bakmadan Geçme