• Haberler
  • Siyaset
  • CHP'li Belediye Başkanları Doğanşehir'de Basın İle Buluştu

CHP'li Belediye Başkanları Doğanşehir'de Basın İle Buluştu

Malatya'da Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) bağlı belediye başkanları ve CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Doğanşehir'de düzenlenen bir basın buluşmasında bir araya geldi.

Malatya’da Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) bağlı belediye başkanları ve CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Doğanşehir’de düzenlenen bir basın buluşmasında bir araya geldi.

Toplantıya, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Malatya’daki basın mensupları katıldı.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın açılış konuşmasında, seçimler sonrası ilk kez basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini belirterek, Doğanşehir’in depremin en fazla etkilendiği yerlerden biri olduğunu vurguladı. Yıldız, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ı ziyaret etmelerinin önemine değinerek, Bayram’ın liderliğindeki projelerin ve konutların acili yetine dikkat çekti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise, basın mensuplarını ve diğer belediye başkanlarını Beypınar tesislerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Bayram, Doğanşehir’in yeniden inşası için kararlı olduklarını ve Malatya basınının desteğinin önemini vurguladı. Ayrıca, halkın belediyeciliğine örnek olacak çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ise, Doğanşehir’e yapılan ziyaretin ardından medya mensuplarıyla bir araya gelerek, Arguvan’daki yeniden yapılanma süreçlerine dikkat çekti. Eren, Arguvan’da gerçekleştirecekleri Türkü Festivali’ne davet ederek, yerel kültürün ve değerlerin korunmasına vurgu yaptı.

Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ise, Yazıhan’ı da toparlamaya ve hizmet etmeye hazırlandıklarını belirterek, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram’ın öncülüğünde yapılan çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Göçer, Yazıhan halkına yönelik hizmetlerini artırma sözü verdi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, depremin yaralarının hala sarılmadığını ve buna rağmen gerekli desteklerin yetersiz kaldığını dile getirdi. Cömertoğlu,  Malatya’yı ayağa kaldırmak için acil adımlar atılması gerektiğini vurguladı ve basın mensuplarını Arapgir’e davet etti.

Program, Polat Beldesi’nin meşhur Polat Köftesi ve Doğal Kaynak suyunda yetişen Kırmızı benekli Alabalık ikramları eşliğinde yapılan samimi sohbetlerle sona erdi

Haber:Remzi HAYTA

Bakmadan Geçme