Elazığ Belediyesi'nden Su Kesintisi Duyurusu

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşların yaşam kalitesine değer kazandırma hedefi doğrultusunda yoğun tempoda devam eden altyapı yenileme çalışmalarından dolayı, 27 Haziran Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında Ulukent Mahallesi ve Kırklar Mahallesi'nin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacak.

Elazığ’ın içme suyu hatlarının sağlıklı bir yapıya kavuşturularak vatandaşların hem kaliteli ve sağlıklı içme suyuna kavuşması hem de altyapı yetersizliğinden kaynaklanan kayıpların önlenerek su tasarrufunun sağlanması amacıyla yoğun bir şekilde süren altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Ulukent Mahallesi’nde şebeke hatları yenilenmeye devam ediyor.

Elazığ Belediyesi tarafından yenilenen şebeke hatlarının devreye alınması için ana depo bağlantısının yapılacağından dolayı Ulukent Mahallesi ve Kırklar Mahallesi’nin bir bölümünün etkileneceği planlı su kesintisi yaşanacak.

Planlı su kesintisi, 27 Haziran Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Elazığ’ı uzun vadede sağlıklı altyapıya kavuşturacak altyapı yenileme çalışmalarına belirlenen program çerçevesinde yoğun bir şekilde devam edilirken, Ulukent Mahallesi’nde gerçekleştirilen şebeke hattı yenileme çalışmaları doğrultusunda Ulukent ve Kırklar Mahallelerini etkileyecek planlı su kesintisi yaşanacaktır. 27 Haziran Perşembe günü 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan planlı kesinti öncesinde bu mahallelerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın, önlemlerini almalarını rica ederiz. Şehrimizin geleceğine yönelik yapılan en önemli yatırım olan altyapı yenileme çalışmaları süresince yaşanabilecek olumsuzluklardan dolayı hemşehrilerimizden sabır bekliyor, gösterdikleri anlayış ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” denildi.

Bakmadan Geçme