Erkal, Cesur Karakteriyle, Kararlılığı İle

Malatya Eski Belediye Başkanı Ve 22 Ci Dönem Malatya Milletvekili Ahmet Münir Erkal, Şehit Hamit Fendoğlu'nu Vefatın Yıl Dönemi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Malatya Eski Belediye Başkanı Ve 22 Ci Dönem Malatya Milletvekili Ahmet Münir Erkal, Şehit Hamit Fendoğlu’nu Vefatın Yıl Dönemi Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Malatya Eski Belediye Başkanı ve 22 ci dönem Malatya Milletvekili Ahmet Münir Erkal, Şehit Hamit Fendoğlu’nu şahadetinin 46. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz dedi. Malatya da özel bir yeri olan ve bu yüzden karanlık odakların hedefi haline gelen Şehit kardeşimiz, değerli başkanımız Hamit Fendoğlu’nu ve yakınlarını rahmetle anıyorum. 

Malaryamız için büyük bir gayretle çalışan, halkla bütünleşerek hizmet etmeyi şiar haline getiren çok değerli bir siyasetçi ve hizmet adamıydı…

17 Nisan 1978 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonrasında gelini ve iki torunuyla hayatını kaybeden siyasetçi Şehit Hamit Fendoğlu, dönemin zor ve çetin şartlarına rağmen gece gündüz demeden Memleketi ve Malatya için çalışmış, hiçbir tehdide boyun eğmemiş, kimseden korkmadan doğru bildiği yolda yürüyen cesaretli bir siyasetçi ve devlet adamıydı. Merhum Fendoğlu, ülkemizin huzurunu kaçırmak isteyenlere, demokrasiyi hiçe sayanlara karşı cesur duruşuyla daima minnetle anılacaktır. Bu düşüncelerle, efsane Belediye Başkanı Hamit Fendoğlu’nu ve hayatını kaybeden yakınlarını rahmetle anıyor, ailesine tekrardan taziyelerimi sunuyorum” dedi.

Hayırla Yad Ediyoruz… Minnetle Anıyoruz…

Şehadetiyle Onu Rahme’i Rahman’a Emanet Ettik….

 

MEKANI CENNET OLSUN..

RUHU ŞAD OLSUN…..

 

AHMET MÜNİR ERKAL

22 Cİ DÖNEM MALATYA MİLLETVEKİLİ…

Bakmadan Geçme