Gazeteci Saim Altunterim Hakka Yürüdü

Malatya'nın Yetiştirgiği Güzide İnsan Gazeteci Saim Altunterim Vefat Etti

Malatya’nın Pütürge İlçesinin önemli ailelerinden olan Küçük yaşlarda Babasının görevi icabı İstanbul’da yaşayan ve Sayısız Gazetecinin yetişmesine vesile olan, her zaman Malatya aşkıyla Malatya’nın hasretiyle yanıp tutuşan hayıtını gazeteciliğe adayan ve Bir çok ulusal gazetelerde Müdürlük dahil üst görevlerde bulunan, Spor camiasının yakınen tanıdığı kalemiyle hep haksızlığın karşısında durmuş olan 44 Ajans Sahibi Süper Malatya Gazetesi imtiyaz sahibi Sürekli Sarı Basın Kartı Sahibi Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, TSYD Üyesi Saim Altunterim vefat etti.

Spor basınının emektar isimlerinden, Malatyalı gazeteci Saim Altunterim 61 yaşında hayata gözlerini yumdu. Evli ve 3 çocuk babası olan Saim Altunterim Cumartesi’yi pazara bağlayan gece aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılılırken Gazeteci Saim Altunterim doktorların tüm müdahalelerine rağmen vefat ederek Hakka Yürüdü.

Merhum Saim Altunterim’in cenazesi Pazar ( Bugün ) İstanbul Beylikdüzünde Yakuplu Mezarlığında saat 15:00’da Kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verileceği öğrenildi.

Malatya Cagdas Haber ve Ras Medya Ailesi Olarak Merhuma Allahtan Rahmet Geride Kalanlara Sabılar Dileriz

Bakmadan Geçme