Haydi Malatya Talha Çınar'a Umut Olmaya

SMA Tıp 1 hastası Talha Çınar Taztepe' ye umut olmak ve onun tedavisi için David People Malatya Şubesinde 29 Kasım tarihinde yardım gecesi düzenlenecek. Gecenin tüm geliri Talha Çınar'ın tedavisi için kullanılacak.

SMA Tıp 1 hastası Talha Çınar Taztepe’ ye umut olmak ve onun tedavisi için David People Malatya Şubesinde 29 Kasım tarihinde yardım gecesi düzenlenecek. Gecenin tüm geliri Talha Çınar’ın tedavisi için kullanılacak.
Henüz 1 buçuk yaşında olan ve 8 aylıkken SMA TIP 1 hastası teşhisi konulan Talha Çınar Taztepe yardımlarınızı bekliyor. Her geçen gün hareket kabiliyetini biraz daha kaybeden minik Talha Çınar’ın yaşama tutunabilmesi için gen tedavisine ihtiyaç var. Talha Çınar’ın hayata tutunması için David Pepole kafe bir yardım gecesi düzenleyecek. 29 Kasım tarihinde saat 19.00′ da ki gecenin geliri minik Talha Çınar’ın tedavisi için açılan yardım kampanyasına bağışlanacak. İki yaşına gelmeden önce ilacını alması gereken Talha Çınar için düzenlenecek geceye tüm Malatyalılar davetli.

Bülten

Bakmadan Geçme