Hekimhangüzelyurt'a3 Kilometrelik İçmesuyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor.
Bu doğrultuda Hekimhan ilçesinin Güzelyurt Mahallesi’ne 3kilometrelik içmesuyu hattı yapıldı.
“Güzelyurt Mahallemizdesağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı için hummalı bir çalışma yürüttük”
Güzelyurt Mahallesi’nin içmesuyu hattını tamamladıklarını belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “İçmesuyu sıkıntısı yaşayan mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz. Hekimhan Güzelyurt Mahallemizde de sağlıklı ve uzun ömürlü bir altyapı için hummalı bir çalışma yürüttük.Mahallemize 3 kilometrelik bir içmesuyu hattı yaptık. Özellikle yaptığımız çalışmalar dahilindeiçmesuyuna büyük önem veriyoruz. Çünkü içmesuyu konusu doğrudan hayati bir konu ve hizmet kesinlikle kesintisiz olmak zorunda. Bu çerçevede MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 2014 yılından bu yana hızlı bir şekilde Malatya’nın genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Emeklerinden dolayı ekiplerimize ve ilçe sorumlumuza teşekkür ediyorum”dedi.

Bakmadan Geçme