• Haberler
  • Spor
  • Hokey milli takımına Malatya dan Caner Irmak seçildi. 

Hokey milli takımına Malatya dan Caner Irmak seçildi. 

Malatya Hokey Spor Kulubü Sporcusu Caner Irmak 16 yaş altı Milli Takımı ile 3-6 temmuz 2024 tarihleri arasında Hırvatistan da yapılacak olan 5s Avrupa Şampiyonasına katılacak.

Malatya Hokey Spor  Kulubü  Sporcusu Caner Irmak  16 yaş altı Milli Takımı ile  3-6 temmuz 2024 tarihleri arasında Hırvatistan da yapılacak olan 5s Avrupa Şampiyonasına katılacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Hokey Antrenörü Savaş Yılmaz Yeşiltepe bölgesinde son beş yıldır yapmış olduğum "Spor ile topluma kazandırma projemiz" kapsamındaki çalışmalarım Allah a şükür meyvelerini vermeye başladığını ifade etti.
Büyük emek,gayret,sabır ve disiplinle yürüttüğümüz bu çalışmalar sonrasında Hokey Milli Takımlarını en önemli yaş grubu ve geleceği olan en iyi sekiz sporcusu arasına girip 16 yaş altı takımına seçilen spor cum Caner Irmağı kutladığını belirten 
Antrenör Yılmaz Hırvatistan da yapılacak olan 16 Yaş altı 5s Hokey Avrupa Şampiyonasına Milli takım ilk defa sekiz kamp yaparak çok ciddi şekilde hazırlandı bu süreçte 16 yaş altı  Milll Takım Sorumlusu Mustafa Cılkız ve ekibi Antrenör Arkadaşlarımızın özverili ve ciddi Çalışmalarında Dolayı kutluyor ve başarıları olarak döneceklerine inanıyorum dedi

Bakmadan Geçme