Keskin, Teröre ve hainlere karşı tek vücut, tek yürek ve tek ses olacağız

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayınlayarak, 'Teröre ve hainlere karşı tek vücut, tek yürek ve tek ses olacağız' dedi.

Keskin, Teröre ve hainlere karşı tek vücut, tek yürek ve tek ses olacağız

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayınlayarak, “Teröre ve hainlere karşı tek vücut, tek yürek ve tek ses olacağız” dedi.

Keskin’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı şu şekilde, “15 Temmuz; milletimizin tanka, tüfeğe ve uçağa göğsünü siper ederek dünyaya meydan okuduğu tarihi bir dönüm noktasıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısı ile meydanlara inen milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı.

15 Temmuz: Cumhuriyetimize kasteden ellerin kırıldığı, bağımsızlığımızın kan ve can ile teminat altına alındığı gündür. Bu destanda göstermiştir ki, milletimize kimse diz çöktüremez, boyun eğdiremez, teslim alamaz.

15 Temmuz ‘da bütün dünya gördü ki halkımızın millet iradesinden başka bir iradeye asla tahammülü yoktur.

Bugün ve yarın, yine benzeri hain ve alçak oluşumların, milletimizin ve devletimizin istikbaline, istiklaline ve istikrarına yönelik bir saldırısı söz konusu olduğunda milletimizin yine meydanlara ineceğinden hiç kimsenin endişesi olmasın.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devletimizin tüm kurumlarından dinimizi ve kutsal değerlerimizi kullanan FETÖ benzeri ve FETÖ kırıntısı oluşum ve yapılanmalara kesinlikle izin verilmemesini ve mücadele edilmesini talep ediyoruz.  

Esnaf ve sanatkar camiası olarak şehitlerimizin emanet ettiği bu vatana sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Teröre ve hainlere karşı tek vücut, tek yürek ve tek ses olacağız.

15 Temmuz Şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimizi rahmet diliyor, şükranla ve minnetle anıyor, 15 Temmuz gazilerimiz ile terörle mücadelede gazi olan tüm kahramanlarımıza sağlık ve şifa diliyoruz.”