• Haberler
  • Spor
  • Kick boks ve muaythai branşında şampiyonlar yetiştiriyor

Kick boks ve muaythai branşında şampiyonlar yetiştiriyor

Malatya'da yaşayan efsane Milli Takımlar Antrenörü ve Milli gururumuz Murat Tan, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kick Boks ve Muaythai branşında şampiyonlar yetiştiriyor.

Malatya’da yaşayan efsane Milli Takımlar Antrenörü ve Milli gururumuz Murat Tan, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kick Boks ve Muaythai branşında şampiyonlar yetiştiriyor.
Sporcularının başarılarıyla gururlanan Tan, şimdilerde yeni şampiyonlar kazandırmak için salonda emek harcamaya devam ediyor.
Malatya'nın son yıllarda yetiştirdiği en başarılı sporcularından biri olan Murat TAN spora genç yaşlarda başladı. Wushu branşında defalarca milli takımda yer aldı ve başarılarını birçok dereceyle süsledi. Bunlar:
-71 kg Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonluğu
-Uluslararası Şampiyonluk
-Balkan Şampiyonluğu
-Avrasya Şampiyonluğu
-Ülke çapında birçok şampiyonluk

Malatya'lıların yaşayan efsanesi  Milli Takımlar Antrenörü ve  Milli Sporcumuz Murat TAN'ın Malatya Gençlik ve Spor il Müdürlüğünde Kick Boks ve Muay Thai dersleri büyük ilgi görmekte..
300 sporcuya eğitim veren Anadolu Kaplanı ünvanıyla tanınan Avrupa, Avrasya  , Balkan ve bir çok Uluslararası Şampiyonlukları bulunun Murat TAN'ın bu ilgiden çok memnun kaldığı ve ne kadar çok gencimize faydalı olursak o kadar çok mutlu olduğunu ifade etti.  2014 yılında Müsabık Sporculuğu bırakıp Antrenörlük yapmaya başlayan Eski Milli Sporcumuz Murat TAN müsabıklık dönemde Şampiyonluğun büyük onur verdiğini ama Antrenörlüğün de ayrı bir keyif duyduğunu Sporcuların Ulusal ve uluslararası platformda yaşadıkları şampiyonluğun kendini çok mutlu ettiğini ifade etti. Anadolu Kaplanı Murat TAN Gençlik ve Spor il Müdürüne ve Şube Müdürü  Murat İrteni'ye göstermiş oldukları ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür etti
Bizde kendisini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
 

Bakmadan Geçme