Kızıldaş, Gazi Gülbaş hocamızın hizmetleri unutulmayacak

Eski Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, uzun yıllar TÖTM'de şifa dağıtan Prof. Dr. Gazi Gülbaş'ın emekliliği ve Malatya'dan ayrılışı konusunda açıklama yaptı:

Kızıldaş, Gazi Gülbaş hocamızın hizmetleri unutulmayacak

Eski Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş, uzun yıllar TÖTM’de şifa dağıtan Prof. Dr. Gazi Gülbaş’ın emekliliği ve Malatya’dan ayrılışı konusunda açıklama yaptı: 
“Gazi Gülbaş hocamızın hizmetleri unutulmayacak… Onun hemşehrisi olmaktan gurur duyuyorum”
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gazi Gülbaş emekliye ayrıldı. Prof. Dr. Gülbaş'ın vedası Malatya'da ve doğduğu Arguvan'da üzüntüyle karşılandı. 
Eski Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan ve Arguvan halkına maddi – manevi her konuda destek olan, Malatya’da halkın sağlık kalitesinin yükseltilmesinde büyük emekleri bulunan Prof. Dr. Gazi Gülbaş’ın emekliliği ve Malatya’ya vedası sonrasında yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Gülbaş’ın Arguvan’a hizmetlerinin unutulmayacağını vurguladı. 
On yıllık Arguvan Belediye Başkanlığı süresince, Prof. Dr. Gazi Gülbaş’a her ihtiyaç duydukları anda Gülbaş’ın Arguvan halkına desteğini sunduğunu ifade eden Mehmet Kızıldaş, “Sayın hocamız Arguvan için hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Bu çerçevede; Çavuş Mahallesi’nde Prof. Dr. Gazi Gülbaş Kültür Merkezi’nin inşasındaki büyük katkılarını, yönetim kurulu üyesi olarak Malatya Arguvanspora ve konaklama tesisine verdiği maddi ve manevi desteği, Âşık Ekberi Anıtı’nın yapımınından ilçemizdeki eğitim, sanat ve spora vermiş olduğu çeşitli destekler saymakla bitmez” dedi. 
“Gazi Gülbaş hocamızın hizmetleri her daim anılacaktır” 
Mehmet Kızıldaş, “2014- 2024 yılları arasında Arguvan Belediye Başkanlığım sürecinde Arguvan söz konusu olduğunda maddi ve manevi hiçbir desteğini bizlerden ve kıymetli Arguvanlılardan esirgemeyen hemşehrimiz Prof. Dr. Gazi Gülbaş hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki meslek hayatında kendisine, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” temennisinde bulundu.